Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés naptár-módszerrel, hőmérőzéssel, megszakítással? Kinek mik a tapasztalatai?
Megszakítás: előváladékban is lehetnek kóbor spermiumok, ami bőven elég a megtermékenyítéshez
Naptár: rizikós, nem törvényszerű az akkora hőingadozás, ami pontosan észrevehető.. Plusz, ha mondjuk hétfőn együtt vagytok, és kedden van peteérésed, akkor a hétfői spermiumok még csütörtökig életképesek benned..
Óvszer síkosítóval együtt sem jó?:S Nézd, szerintem nem kéne kockáztatni... a naptármódszerben az a jó, hogyha az ember rendesen utánaszámol, akkor egy hónapból a menstruációt leszámítva marad kb. 3-4 napja, amikor ELVILEG nem eshet teherbe - ha a ciklusnak hajszál pontosan a közepén van ovuláció, és csak egy van, ami megint nem törvényszerű, csak az ideális és átlag eset (mint a 28 napos ciklus). A hőmérőzés megint csak nem megbízható szerintem, ha csak egy picit beteg vagy és egy gyenge hőemelkedés miatt emelkedik meg a hőmérsékleted, már félrevezető. A megszakítást pedig, sajnos, egy felelősségteljes ember nem tarthatja védekezésnek:S
Szerintem ezek külön-külön nem biztonságosak, de még együtt alkalmazva sem a legmegbízhatóbbak. Biztosan nem jó az óvszer nagy mennyiségű síkosítóval? Esetleg, ha másik tablettát próbálnál meg szedni?
Semmiképpen nem fogok tablettát szedni, mivel a hormonháztartásomat teljesen felborította és elkezdett szőrösödni az arcom. Többféle tablettát is próbáltam akkor... Tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akiknek nem jön be a tabi. Az az igazság, hogy szeretek szexelni és nem is ritkán. A gumitól allergiás reakcióm is van.
Egyébként folyton azt hallja az ember, hogy védekezzenek a fiatalok, csak éppen abba nem gondolnak bele, hogy egy jobb minőségű óvszer kb 700 ft/3 db, 3 havi tabletta 6-7000 Ft, nekem a síkosító 2500 Ft... Szóval ki vagyunk segítve, ezért van annyi abortusz... Ha nálam besikerülne, úgyis megtartanám, nem vagyok már annyira fiatal, de azért az anyagiak miatt még várnék vele! Ördögi kör... Igazán találhatnának már ki valami megoldást, nemcsak anyagi, de kényelmi szempontból is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!