Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Védekezés naptár-módszerrel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védekezés naptár-módszerrel, hőmérőzéssel, megszakítással? Kinek mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés
Korábban 3 évig szedtem tablettát, de libidócsökkenés és hüvelyszárazság volt a velejárója. A mostani barátommal naptár-módszerrel és megszakítással védekezünk, végre élvezem a szexet. Mégis van bennem egy görcs, mert akarunk még babát! Tapasztalataitokat várom a témában!
2010. febr. 4. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Normális fiatalok elmennek nyári melózni...

Esetleg ha még okosak is, félretesznek a mozira adott pénzből / zsebpénzből..

2010. febr. 4. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek Veled kérdező, szerintem is horribilis összegeket kérnek el ezekért. Csak én inkább kifizetek 6-7-8 ezer forintot 3 hónapra, mint összejöjjön egy babuci (amit sajnos, most nem is tudnék megtartani - ezért is próbálom mindenáron megakadályozni). Az óvszer anyagára vagy allergiás? Fiúknál is van ilyen, készül másfajta anyagból is kimondottan azoknak akik allergiásak a "klasszikus" óvszerekre. Csak az még a normálisnál is drágább:S

Azt pedig nagyon sajnálom, hogy a tablettát nem bírja a szervezeted:( Nekem nincsen bajom vele, de például édesanyám se bírta - másfél hónapig szedte valamikor a születésem után, és rendes terhességi tüneteket produkált (majd megszületett a kisöcsém:D). Nekem nincsen több olyan ötletem, ami megbízható lenne:S

2010. febr. 4. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:

szia! Én ezt ajánlom Neked: Patentex oval kúp megszakitással. így nem kell félned a terhességtől és élvezheted a gumi nélküli szexet, Én is így szexelek :)

28/L

2010. febr. 5. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!