Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés naptár-módszerrel, hőmérőzéssel, megszakítással? Kinek mik a tapasztalatai?
Normális fiatalok elmennek nyári melózni...
Esetleg ha még okosak is, félretesznek a mozira adott pénzből / zsebpénzből..
Egyetértek Veled kérdező, szerintem is horribilis összegeket kérnek el ezekért. Csak én inkább kifizetek 6-7-8 ezer forintot 3 hónapra, mint összejöjjön egy babuci (amit sajnos, most nem is tudnék megtartani - ezért is próbálom mindenáron megakadályozni). Az óvszer anyagára vagy allergiás? Fiúknál is van ilyen, készül másfajta anyagból is kimondottan azoknak akik allergiásak a "klasszikus" óvszerekre. Csak az még a normálisnál is drágább:S
Azt pedig nagyon sajnálom, hogy a tablettát nem bírja a szervezeted:( Nekem nincsen bajom vele, de például édesanyám se bírta - másfél hónapig szedte valamikor a születésem után, és rendes terhességi tüneteket produkált (majd megszületett a kisöcsém:D). Nekem nincsen több olyan ötletem, ami megbízható lenne:S
szia! Én ezt ajánlom Neked: Patentex oval kúp megszakitással. így nem kell félned a terhességtől és élvezheted a gumi nélküli szexet, Én is így szexelek :)
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!