Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakítással védekezés. Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakítással védekezés. Nem unjátok?

Figyelt kérdés

Naponta jönnek a kérdések a megszakításos védekezésről. Nagyjából minden kérdésnél elmondják az önjelölt professzorok, hogy 50-50% a teherbeesés lehetősége.

Nem unjátok? Ezt a nyilvánvaló baromságot? Itt mindenki azt hiszi, hogy ennyire könnyű teherbe esni?

Természetesen a megszakításos védekezés NEM megfelelő mód, de akkor is... iszonyatosan unalmas az önjelölt biológusok nyilvánvaló hülyeségeit olvasgatni napról napra. Nem?

2010. jún. 27. 11:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
35%

Nagy IQ bajnok vagy, meg kell hagyni.

Egyébként bőven elég, ha csak EGYSZER próbál meg egy pár így "védekezni", simán teherbe eshet. Miért, talán csak a 13. aktusnál fog teherbe esni a csaj? Egyáltalán nem attól függ, hányszor csinálják így, hanem az, hogyan.

Dehát ha szerinted az 50-50 % hülyeség, miszerint vagy teherbe esik a lány, vagy nem, akkor áldásom rád is, meg a gyerekedre.

2010. jún. 27. 12:32
 22/35 anonim ***** válasza:
35%
Hogy lehetsz ilyen felelőtlen?? Így is hány tizenéves "védekezik" így, te meg még igazolod őket.... A lányodnak is elmondanád ugyanezt???? Gondolkozz már ember......
2010. jún. 27. 14:15
 23/35 A kérdező kommentje:

"lány vagyok.."

ajjajj... igazi kis falusi szétk.úrt ringyhórittyó lehetsz. kis közös cigányvagina.

szaporodjatok ti világ söpredéke, különben miből éltek ha nem a családi pótlékból?

2010. jún. 27. 15:16
 24/35 anonim ***** válasza:

Az 50-50%-ot nyilván arra értik, hogy vagy igen, vagy nem.

Persze a legtöbb ember tudja, hogy nincs rá 50% esély.

De valamennyi van. És bizony simán lehet, hogy vki az első megszakításos aktus során teherbe esik.

Pearl indexet ha megnézed, láthatod, hogy 100 nőből egy év alatt 40 esik így teherbe. De ez lehet már az első aktus során megtörténik, de lehet, hogy csak az 500.-nál...

Az ilyen kérdéseknél nyilván azért túloz mindenki, hogy a felelőtlen kis pics*knak máskor eszükbe se jusson ilyet csinálni.

Mert ha elkezded nekik mondani, hogy jahhjj de milyen kicsi az esély így a teherbeesésre, akkor az idióta kockáztatni fog....

2010. jún. 27. 15:25
 25/35 anonim ***** válasza:
35%

Nem, mi nem akarunk szaporodni még, mert VÉDEKEZÜNK, mai számodra ismeretlen :D

És mi nem segélyekből élünk, mint ti a putrin. :D Mert úgy beszélsz, mint egy cigány :DDDDD

2010. jún. 27. 15:41
 26/35 anonim ***** válasza:
35%
Nem én védekezek megszakítással, és nem én állítom, hogy így nem lehet teherbe esni édespofa... olyan szánalmas vagy, hogy már nekem fáj :D
2010. jún. 27. 15:49
 27/35 anonim ***** válasza:

Oké, tegyük fel, hogy amíg nem veled történik meg a "lehetetlen", miszerint úgy maradsz a megszakításos védekezéstől, addig nagy lesz a pofád, kedves kérdező.

de amikor majd meredten bámulod a pozitív tesztet, mert teherbe estél, hiába "védekeztél" megszakítással, máris másképp fogsz erről vélekedni.

én 4 hónap után estem teherbe így. most erre jöhet a szentbeszéd, hogy biztos nem lett kihúzva időben, blabla. de, ki lett.. én meg úgy maradtam mégis.

ja, hogy az én példám csak egy a mondjuk 500-ból. lehet. de aki nem akar gyereket és nem olyan felelőtlen barom mint amilyen én voltam akkor, az felfogja, hogy a lehető legbiztosabb védekezést kell választanunk, ha már dugunk. a megszakítás meg nem az.

2010. jún. 27. 21:28
 28/35 A kérdező kommentje:

nos, bebizonyosodott. ide tényleg csak olyanok járnak, akik még olvasni sem tudnak.

1. senki nem mondta, hogy lány vagyok. furcsa lenne, ha "úgy maradnék".

2. "négy hónap után": erről beszélek nyuszómuszó. nem négy hónapról van szó, egyszeri alkalomról.

2. a kérdésben ott van: "Természetesen a megszakításos védekezés NEM megfelelő mód". Tudtok olvasni? Persze, hogy nem. Idióták.

Arról pofázok, hogy betéved ide valaki -naponta úgy ötvenen- és benyögi: a barátom megujjazott miután kivertem neki, a barátom belémdugta a péniszét 2 percre.. etc..etc. etc..

mi a sablonválasz? terhes vagy. az előváladéktól terhes leszel.

kibebaxott nyomorék idióták vagytok. meg persze az is, aki 4 hónapig megszakítással védekezik. Mi az ábra? Sosem védekeztünk megszakítással. Csak és kizárólag tabletta. De ez a kérdés nem erről szólt. Meg kellene tanulni olvasni. Még falun is.

2010. jún. 27. 23:32
 29/35 A kérdező kommentje:

"Mert úgy beszélsz, mint egy cigány :DDDDD"

te meg úgy mint egy tajparaszt. Férfi. Ezt nyomd le a liba nyakán a hátsó udvarba cica.

2010. jún. 27. 23:35
 30/35 anonim ***** válasza:
52%

Anyukádat nevezd a nyuszómuszónak édes öregem, ezt tisztázzuk már, jó?

az egy dolog, hogy én 4 hónap után estem teherbe így, de akár a legelső aktus során is megtörténhetett volna. aki csak egyetlen egyszer csinálja megszakítással és létrejön a nem kívánt terhesség, szerinted vigasztalni fogja az a statisztika, ami az ellenkezőjéről szól? mondjuk ezt fogd fel költői kérdésnek, mivel pasi vagy, ráadásul az ostobábbik fajtából, aki nem érett meg még arra, hogy megértse, hogy itt a nő viszi vásárra a bőrét. a nő megy el abortuszra vagy ő hordja ki/neveli fel a nem kívánt kölköt. a legrosszabb ebben ami ilyenkor téged érhet, hogy kifizeted a gyerektartást, de direkt módon nem te viseled a következményeket.

a dolog másik része, hogy fogalmam sincs, te ezen mit pörögsz ennyit. aki már megégette magát ez ügyben, ne várd el, hogy a megszakítás mellett ágáljon. szerintem írass nyugtatót vagy ami még jobb, ajánlom az autogén tréningeket, de ne itt éld ki magad, mert erre senki nem kíváncsi. nem tűnt fel, hogy idáig egyetlen támogató hozzászólást sem kaptál? ja, bocs, itt kivétel nélkül mindenki idióta. én ezt befejeztem a részemről, se meggyőzni se észt adni neked nem tudok.

2010. jún. 28. 01:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!