Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elfelejtettem bevenni! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem bevenni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

este 8 fele szoktam bevennia gyogyszerem és most tegnap este elfelejtettem. magyarul csütörtök este vettem utoljára, de tegnap ( pénteken ) nem vettem be, és a barátommal együtt voltunk tegnap. most mit tegyek?? letelt a 12 óra. ilyenkor hogy csináljam? ma kellett volna bevennem az utolsót, de igy még van 2. kérlek segitsetek nagyon félek !! :'(

18/L

2010. jún. 26. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vedd be most. Betegtájékoztatóban is benne van: ha nem vetted be, akkor az első adandó alkalommal be kell venned. Tessék olvasni kérdezés előtt.
2010. jún. 26. 11:38
 2/13 anonim ***** válasza:
vedd be, és 2 hétig óvszer.. aztan meg teszt.
2010. jún. 26. 11:41
 3/13 A kérdező kommentje:

bevettem, köszi. de az nem baj, hogy letelt a 12 óra ??? és hogy tegnap elment bennem a barátom és én meg este nem vettem be ???

és még azt szeretném kérdezni, hogy akkor a mait azt ugyanugy vegyem be ???

bocsi csak elhagytam a betegtájékoztatót :S

2010. jún. 26. 11:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Emiatt nincs baj, az előző adag (és az azelőttiek) védenek még. A mait vedd be időben és máskor próbálj figyelni. Lesz még olyan, hogy később veszed be, ne aggódj.
2010. jún. 26. 11:43
 5/13 A kérdező kommentje:

köszönöm!!!

akkor most bevettem, és este 8kor beveszem az utolsót.

jövö 7 hétfő körül kell megjönnie a bajomnak. de azért mégis félek...remélem akkor igazatok van, és az előzők védenek. kösziii!

2010. jún. 26. 11:46
 6/13 anonim ***** válasza:
nem véd, ha kicsusztál a 12 órából, nem játékból van odairva.. tehát, nem hatnak az előzőek.. a mait meg rendes időben vedd be.
2010. jún. 26. 11:51
 7/13 A kérdező kommentje:
és akkor most szerinted lehetek terhes ? :O
2010. jún. 26. 12:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze terhes mindig lehetsz ha nemi életet élsz, de ezesetben marha kicsi rá az esélyed.
2010. jún. 26. 12:45
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm !! nagyon remélem..:(
2010. jún. 26. 12:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Vedd be az enyémet!

Füty Imre

2010. jún. 27. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!