Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve szedem a lindynette 20 fogamzásgátlót és elfelejtettem bevenni egy darabot és letelt a 12 óra óra nem lehet baj ugye?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 20:37
1/12 anonim válasza:
ha olyan hülye vagy, hogy 2 év alatt nem jutott eszedbe elolvasni a betegtájékoztatót, akkor ajánlom, hogy soha ne hagyd abba a szedését, mert csak ártanál a Földnek a génjeid továbbadásával
2/12 WhiteLabel válasza:
2éve szeded akkor nem lehet gond.
3/12 A kérdező kommentje:
én is ebbe reménykedek :) meg olvastam a tájékoztatót pótoljam mert első héten vagyok :) de egy orvos meg azt írta hogy nem szükséges hanem szedjük tovább :)
2011. szept. 11. 20:56
4/12 A kérdező kommentje:
jah még annyit hozzá hogy a barátommal megszakításosan védekezünk még a gyógyszer mellett (tudom h nem kellene de mindenki nyugodtabb így :) )
2011. szept. 14. 16:54
5/12 anonim válasza:
elméletileg igen bár kicsi rá az esély. várd meg amíg újra be kell venned
6/12 Timi: ) válasza:
Ha elfelejted pótolni 12 órán belül,akkor igenis fennt áll a terhesség kockázata!Mindegy,hogy most megszakítással védekeztetek,mert az is ugyanolyan figyelmetlenség,mint az,hogy elfelejtetted bevenni.Az én betegtájékoztatómba az van írva,ha letelik a 12 óra,pótoljam a következő szemmel ami esedékes,és keressem fel a nőgyógyászomat,neked is ezt ajánlom,és akkor már megnyugodhatsz!Bocsi!
24/L
7/12 A kérdező kommentje:
felkerestem és megkérdeztem és mondta h fenáll a veszély de emelett semmit se mondott -.-" aztán olvastam fórumokat, hogy 12óra után már nem szükséges pótolni mert csak a vérzékenységet növeli...
2011. szept. 14. 17:29
8/12 Timi: ) válasza:
Felkerested és nem csinált terhességi tesztet??? ha nem,akkor vegyél egyet szerintem,.Jó egy doki,rendes...
9/12 A kérdező kommentje:
hát nem... semmit nem csinált :/
2011. szept. 14. 17:46
10/12 Timi: ) válasza:
Figyi,vegyél egy tesztet holnap,nem muszáj gyógyszertárit,mert az drága,ha van a közeledbe Rossmann vegyél ott.Inkább vedd meg,még ha feleslegesen is,de utána megnyugszol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!