Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradt 2 szem Estelle fogamzàsgàtlò, mi a teendo?
Csutortok,pentek nem szedtem be a tabikat. Ma bevettem a maival egyutt 3 szemet. 3 heten vagyok. Megneztem a tajekoztatot, azt irtak forduljak orvoshoz es ne tartsak szunetet hanem kezdjem azonnal a kovetkezo levelet.
Mi a velemenyetek? Ha holnaptol meg beszedem rendesen a maradek 4 tabit,es utana folytatom azonnal a kovetkezo levelet akkor mennyi ido utan biztonsagos az egyuttlet? Koszonom elore is. (Negativ kommentekre nem vagyok kivancsi. Nem vagyok felelotlen es feledekeny,barkinek osszejohetnek a dolgok kicsit.) Hozzatennem 9 honapja szedem a tablettat.
Aki ennyire zagyva, minek szedi?
Tudod mit teszel a testeddel, amikor egy nap alatt három napi adagot veszel be?
Nyugodtan kapkodd be azt a szart, hogy aztán majd te is az endokrinológián ücsörögj három havonta, mint én, mert totálisan szétkúrta a hormonháztartásod az a mesterséges vacak, amit még időben értelmesen sem tudod beszedni
Ha nem vagy otthon, mikor be kéne venni, vidd magaddal. Ha feledékeny vagy, állítsd be az órát, hogy figyelmeztessen
Koszonom a valaszt annak aki normalisan reagalt.
Kedves masodik.
Ugy, hogy semmit nem tudsz rolam,es a korulmenyekrol nem kell velemenyt alkotni,foleg nem ilyen formaban. Koszonom.
"Tudod mit teszel a testeddel, amikor egy nap alatt három napi adagot veszel be?"
Te amúgy szedtél valaha is fogamzásgátlót, vagy olvastál legalább egyszer is ennek betegtájékoztatóját? Ugyanis a fogamzásgátlónál, ha valaki kihagyott szemet, akkor a betegtájékoztató is egyértelműen leírja, hogy a kimaradt szemet, vagy szemeket haladéktalanul pótolni kell akkor is, ha ez egyszerre több tabletta bevételét jelenti. A mai fogamzásgátlóknak annyira minimális a hormontartalma, hogy azon kívül, hogy a kérdezőnek esetleg lesz egy kis csúszás a megvonásos vérzésében, esetleg pecsételget majd, az ég világon semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!