Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A szex előtti vizeletürítés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex előtti vizeletürítés valóban megment a terhességtől?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor csináltuk így, hónapokig, soha nem lett semmi, sőt néha még úgyis, hogy nem ürített előtte. A lényeg hogy a napokban szakítottunk, de még egy ágyban alszunk ameddig nem költözünk, és valahogy megtörtént a szex. Pisilt előtte, szándekosan hiteles forrásból olvastam, webbetegről, hogy vizelet ürítés után nem nagyon kell aggódni, hiszen ha bármi sperma maradna, az kiüríti. Emiatt ne vegyek be 72 órásat ugye?
2018. nov. 13. 11:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy kisebb az esély, nem azt jelenti, hogy ki van zárva. Ezt ugye érted?
2018. nov. 13. 14:02
 22/28 anonim ***** válasza:
75%

te jó ég, ez most komoly? te szerintem teljesen össze vagy zavarodva és biológia órán sem figyeltél.

Az utolsó 2 mondatodnak alapból nincs semmi értelme

2018. nov. 13. 14:09
 23/28 anonim ***** válasza:
83%

És hányszor dugott meg?

Mert ez a pisilés dolog a második menetre vonatkozott?

Ha előtte a pasi nem élvezett el, akkor ez csak egy sima megszakított közösülés.

2018. nov. 13. 14:32
 24/28 anonim ***** válasza:
57%

Ami a legfontosabb: Menj el nőgyógyászhoz minél hamarabb!

A megszakításos közösülés nem túl biztonságos módszer a terhesség kivédésére. Az előváladékot meg azért hívják így, mert az elélvezés előtt keletkezik (de leggyakrabban a behatolás után) szóval a pisiléssel nem sokat javítottál az esélyeiden.

Most komolyan, mire számítottál? Arra, hogy majd mindenki jól megdicsér, hogy milyen ügyes/okos voltál?

Szexeltél az exeddel? Egészségedre! Viszont, ha ezt le is írtad nyilvánosan akkor bizony ilyen reakciókat is kaphatsz.

2018. nov. 13. 14:48
 25/28 anonim ***** válasza:
66%
Rosszul értetted! Helyesen:A szex helyetti vizeletürítés valóban megment a terhességtől.
2018. nov. 13. 15:04
 26/28 D. Brasco ***** válasza:
77%
Az igazi az lett volna ha belédvizel!!
2018. nov. 13. 15:57
 27/28 A kérdező kommentje:
A gyógyszerész is azt mondta hogy nem venné be. Hát nem tudom (amúgy aki nem jött volna rá, még egyszer leírom, hogy megszakításos volt, szóval kihúzta és még vagy 2-3 percig kézzel csináltam neki, úgy ment el)
2018. nov. 13. 19:00
 28/28 anonim ***** válasza:
Ugye tudod hogy a megszakítás az nem védekezés? Mert ugyanúgy az előváladéktól is teherbe lehet esni.. a pisilés meg nem tudom mennyit segít ezen,főleg ha nem évezett el az előtt hogy beléd rakta volna
2018. nov. 14. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!