Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A szex előtti vizeletürítés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex előtti vizeletürítés valóban megment a terhességtől?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor csináltuk így, hónapokig, soha nem lett semmi, sőt néha még úgyis, hogy nem ürített előtte. A lényeg hogy a napokban szakítottunk, de még egy ágyban alszunk ameddig nem költözünk, és valahogy megtörtént a szex. Pisilt előtte, szándekosan hiteles forrásból olvastam, webbetegről, hogy vizelet ürítés után nem nagyon kell aggódni, hiszen ha bármi sperma maradna, az kiüríti. Emiatt ne vegyek be 72 órásat ugye?
2018. nov. 13. 11:15
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Kiröhögte??
2018. nov. 13. 11:40
 12/28 Boszorkány_ ***** válasza:
83%
Te most tényleg ilyen buta vagy, vagy csak provokálod a jó népet?
2018. nov. 13. 12:32
 13/28 anonim ***** válasza:
76%

Szex helyetti vizeletürítés, na az megvéd a terhességtől. :-)

Amúgy én sem értem teljesen a problémát. Védekeztetek valamilyen módon? (Lehetőleg nem megszakítással)

Ha igen, akkor jó eséllyel nem leszel terhes. Ha nem, akkor meg ez a pisilős dolog aligha segít.

Egyet tudok még elképzelni: Szex volt óvszerrel aztán kiment pisilni és utána natúrban visszadugta egy kicsit....

Szakítottatok, de egy ágyban alszotok és még szex is volt, remek!

2018. nov. 13. 12:33
 14/28 Csiß ***** válasza:
90%
Igen! Mi viszont olyan hülyék vagyunk, hogy pisilés helyett fogamzásgátlót szedünk és gumit húzunk..
2018. nov. 13. 12:47
 15/28 anonim ***** válasza:
41%
Ez a vizeleturitos sztori teljesen mas. Eloszor is, nem szex elott, hanem utan kell elmenni pisilni. Mert olyankor bakteriumok kerulhetnek a rendszerbe, a vizelet meg megelozi a fertozest, tekintve, hogy enyhen fertotlenit vagy mi (ez nem azt jelenti, hogy odahaza korbe kell pisalni mindent.)
2018. nov. 13. 13:10
 16/28 A kérdező kommentje:
Jó, először is senkit nem kértem, hogy a magánéletembe szóljon bele. Nem tudtuk, hogy szex lesz a vége, óvszert használtunk a kapcsolatunk során, de a testünket még mindig imádjuk, nagyon jó a szex, és megtörtént, ezért nem fogom szégyellni magam. Azért már talán, mert inkább élveztünk egy nagyot, minthogy felelősségteljesen gondolkoztunk volna, de még ígyis megérte. Ezt búcsuszexnek hívják. Max beveszem az eseményutánit, hogy a legkisebb kockázatot is elkerüljem, pedig hiteles forrásból olvastam, hogy ilyenkor a teherbeesésre alig van esély, azért esnek sokan, mert figyelmetlenek, nem tudja a partner, mikor kell kihúzni, nem érzékeli, hogy elsült, vagy szex után nem mosakodik meg, és még maradhat sperma rajta. Szóval arra, hogy teherbeessek sztem minimális a kockázat, de mindegy, azért beveszem. Ezt akartam, hogy megcáfoljátok, hogy melyik érv mellett döntsek, erre páran annak a relevanciáját vitatják, hogy miért szexelunk.
2018. nov. 13. 13:39
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Akik nincsenek képben, erről van szó:

[link]

"Amennyiben a férfi az ejakulációk között vizel, még mielőtt újra közösülne, úgy kiürítheti a spermiumokat a húgycsőből, ezáltal hatékonyabban alkalmazhatja a megszakításos közösülést."

2018. nov. 13. 13:42
 18/28 A kérdező kommentje:
PÁR OKOS EMBERNEK MEG ÍROM, HOGY NYILVÁN NEM ÉLVEZETT EL BENNEM! Az előváladékról van szó
2018. nov. 13. 13:42
 19/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, végre egy értelmes reakció! Csak még mindig nem döntöttem bevegyem-e.
2018. nov. 13. 13:43
 20/28 anonim ***** válasza:
66%
Vedd be mindenképpen, véletlenül se szaporodj!!
2018. nov. 13. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!