Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban alaptalan a terhességtől való félelmem?
Fél éve vagyok együtt a barátommal, mindig óvszert használunk együttlétkor.
Kb. 3 hete az óvszer kiszakadt, de nem vettük észre és el is élvezett bennem. Elmentünk esemény utániért amit be is vettem kb 12 órával rá, bár a menzeszem végén történt, és állítólag ilyenkor nagyon kicsi az esélye.
Azóta semmilyen tünetet nem tapasztaltam sajnos, nem volt semmi vérzés és ilyesmi, úgyhogy emiatt eddig is ideges voltam, viszont most pár napja megint elszakadt a gumi és csak pár percre rá vettük észre, de nem ment el. Esemény utánit nem vettem be, mert elvileg egy cikluson belül nem is lehetne. Elvileg holnapután kéne megjönnie, de gondolom a tabletta is bezavarhat most.
A probléma az, hogy borzasztóan félek hogy terhes vagyok, szinte másra sem tudok gondolni, és rettegek hogy az leszek.
A barátomat is zavarja ez, hogy folyton félek, tovább nehezíti, hogy ő nem akar gumit használni, de azt sem tudom hogy ezek után mennyi idő után irathatok fel fogamzásgátlót.
Szerintetek van esélye annak hogy terhes vagyok?
Nagyon aggódom.
Akár holnap is elmehetsz dokihoz tablettát feliratni és a következő menstruációd első napján kell elkezdened.
Ne haragudj,de a barátod nem csak önző,de buta is,amiért nem akar óvszert húzni.Bár ha jobban belegondolok,nem is tudjátok normálisan használni,ha ilyen gyakran kiszakad,lehet,hogy tényleg jobb módszer lenne a tabletta szedése.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Úgy értettem, hogy a barátom is jobban örülne a fogamzásgátlónak, nem úgy, hogy nem akar védekezni.
Köszönöm a válaszokat!
Azóta megjött, viszont még mindig félek,hogy lehet baj a kiszakadt gumiból. Így sok esély van rá, hogy menzesz előtt 2 nappal történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!