Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félelem a terhességtől?
Mintha magam olvasnám... Most is rettegek, hogy baj van, mi gumival védekezünk és mindig megcsináljuk utána a vizes tesztet, nem volt baj, odafigyeltünk, de most 2 hete késik... Nem tudom már hogy a gondolattól vagyok rosszul vagy a terhességtől?! Mindjárt megcsinálom a tesztet csak még bátorságot gyűjtök... Logikusan belegondolva kizárt hogy baj lenne... De akkor meg miért nem jön meg?
Bár én tudom az okát: soha nem akarok gyereket. Nem vonz semmi bennük, sem az anyaságban. Szerintem belőlem kimarat ezt az ösztön, mint a saját anyámból. Undorodnék magamtól terhesen, rettegnék a szüléstől és hányok mindenféle baba-mama dologtól.
Ettől függetlenül én a helyedben még gumival is védekeznék. Azon azonnal látod ha baj van és tehetsz ellene. Míg a tablettába egy kis hasmenés is bekavarhat.
Szerintem ha ennyire félsz, ne szexelj. Szerencsétlen párod hogy viseli ezt el? Teljesen megölöd a pillanatot ezzel az idióta paráddal. Én is tablettát szedek (már két éve), és a párom mindig belém élvez. Amikor hasmenés vagy hányás van, esetleg antibiotikumit szedek, akkor gumit használunk pluszban a megadott időpontig, aztán ennyi. Ne stresszelj, semmi értelme.
20N
Najó az itteni válaszok se sokat segítenek csak az okoskodás megy...
Azzal az eggyel értel egyet hogy szakemberhez lehet fordulni. Velem is hasonló a helyzet. Tokofobia, vagyis félelem a terhességtől, ami nem olyan hude ritka. Én azt javasolnám, hogy spirált rakass fel, ami 5 évig meggátolja a teherbeesést és úgy hogy az ott van, nyugodtabb lehetsz. De elsősorban egy szakemberrel, akár védőnővel is érdemes ábeszélni ezt a dolgot, az is adhat egy kis megnyugvást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!