Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm retteg a terhességtől, így kinszenvedés vele a szex?
Nagyon rástresszel az egészre. Gumival védekezünk és vmi borzasztó h álkandóan azon aggodik: ugye nem csúszott le, nem lyukadt ki. Aktus után rögtön rohan h megnézze nem e kilyukadt.
Nagyon passziv és fél az egésztől.
Mit tehetnék? Foggátlót nem akar szedni mert káros hatása lehet
1, mennyi idősek vagytok, barátnőd mennyi ideje él nemi életet?
2, Volt már balesete?
Ezt csak azért kérdezem, mert nekem már volt balesetem belőle, azóta én is ellenőrzöm a dolgot, plusz előtte rákérdezek. De ennyi. Én is félek, igen, senkinek nem kívánom azt a 3 hónapot, amit végigstresszeltem, hogy ugyan, hatott-e a 72 órás vagy nem. A mellékhatásairól ne is beszéljünk, több mint 1 éve történt azóta se állt vissza a ciklusom. Tablettán gondolkodom, mert az helyre is teszi, stb. Próbáld meg vele megbeszélni, hogy keressetek még biztonságosabb módszert (ott a hüvelygyűrű pl azt is sokan használják.). Én is nehezen veszem rá magam a tabira, mert nem akarom tönkretenni a szervezetem meg plusz trombózishajlam is kell a nyavalyának... De ezekben már messze nincs annyi hormon, egy próbát megér. Kiderül, ha nem bírja a szervezetem. Nézzetek közösen utána, hogy lássa fontos neked is, hogy élvezze. semmit nem vesztesz.
20N
köszönöm szépen a tanácsokat :)
20 éves és kb 1 éve él nemi életet. az exe, volt neki az első. Ott nem tudom h viselkedett. neki nem volt balesete, viszont barátnőjének volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!