Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stressz és antibiotikumos gyógyszer szedése okozhatja a menstruáció kimaradását?
igen, azt tudom hogy ronthatja, ezért ilyenkor szüneteltetem is a dolgot.
Igazából azért ilyedtem meg, mert pár hónapja voltam együtt valakivel-szedtem akkor is a gyógyszert-, utána meg is jött rendesen, most meg már 5. napja nem. 1 hete szedek antibiotikumot, meg az előző pár hetem szörnyen feszült volt...
Nekem januárban volt ugyan ez. Vizsgaidőszakom volt,plusz még antibiotikumot is kellett szedjek. KB.1.5 hetet késett pedig nekem az elejétől kezdve normálisan jön meg.
Szerintem ne izgulj.
Akkor valószínű ezekért nem jön meg. Az is fontos, hogy mióta szedsz gyógyszert, mert van olyan, hogy ha valaki több évig szedi, egyáltalán nincs mensije a 7 napban. Szerintem nálad az antibiotikum játszott nagyon közre, nyugodj meg.
Első voltam.
11:07 vagyok
Ha pár hónapja történt és utána "megjött", akkor eleve kicsi lenne az esély, hogy a mostani kimaradás amiatt lenne. Emellett a stressz, a gyógyszer mind-mind késleltetheti, ráadásul ekkora csúszás minden külső hatás nélkül is normálisnak számít. Nincs semmi gáz, csak egy kicsit feszült vagy és ráparáztál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!