Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15 éves lánynak kell szülői...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lánynak kell szülői beleeggyezés a fogamnázgátló tabihoz?

Figyelt kérdés
légyszives normális válaszokat kérek és nem pedig ki oktatásokat. köszönöm szépen
2010. jún. 24. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21:13-as vagyok: nemcsak a nemi betegségek ellen jobb a gumi. Feleslegesen ne tömd magad hormonokkal!!!
2010. jún. 24. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

igenis szedje csak a tabit az a legbiztonságosabb!!!

mielőtt írnak fel tabit,úgyis kivizsgálnak,vér,vizelet stb,aztán megmondják kell e anyud. sztem nem

2010. jún. 24. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a baj, hogy ha kifogsz egy fasza orvost, akkor felírja neked. 15évesen még nagyon nem javasolt. De pl rám is csak rámnézett, aztán az asszisztensekre, és "mit írjunk neki? Volinát?" Szerencsémre semmi bajom tőle, de azért...
2010. jún. 24. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:
15 évesen kell, de ahol én lakom ott pl. az SZTK-ban már 16 éves kortól írtak fel szülői papír nélkül.
2010. jún. 24. 22:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen ki se vagy rendesen fejlődve még és ezt a doki is tudja. hiába tiltakozol, hogy de hát már van melled meg menstruálsz, az nem jelent semmit, a hormonrendszered, petefészkeid meg a méhed még bőven alakulóban van. a dokik csak azért írnak fel ilyen fiataloknak is fogigátlót, mert úgy vannak vele, hogy inkább ez mint az abortusz. vagyis a 2 rossz közül a kisebbik rosszat választja. 16 éves voltam , amikor valami hülye fogamzásgátlót akart felírni a pattanásaimra, hát szóhoz se jutottam a döbbenettől... 22 évesen kezdtem szedni először.

tiniknek gumi való és punktum.

2010. jún. 24. 23:56
 16/16 anonim válasza:
73%
sztm se egészséges a fog.gátló,én is 16 évesen kezdtem el szedni de már nagyon megbántam folyamatosan beteg voltam ..minden sz*rt összeszedtem nem jó az ..sztm ennyi idősen gumival csináljátok, DE: a gumi fele annyira sem biztonságos ,egyébként ki íratni én úgy tudom,hogy nem kell szülői beleegyezés!
2010. jún. 25. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!