Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15 éves lánynak kell szülői...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lánynak kell szülői beleeggyezés a fogamnázgátló tabihoz?

Figyelt kérdés
légyszives normális válaszokat kérek és nem pedig ki oktatásokat. köszönöm szépen
2010. jún. 24. 20:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Igen.18 alatt kötelező a gondviselói aláírás.

Z

2010. jún. 24. 20:13
 2/16 anonim ***** válasza:

18 év alatt betiltanám a szexet...

ne aggódj, gyerek miatt már nem fog fájni a fejed!

meddő leszel, mint az összes ki ha nem én kislánykák :)

2010. jún. 24. 20:14
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen, kell.
2010. jún. 24. 20:15
 4/16 anonim ***** válasza:
15 éves lánynak a szexhez kéne szülői beleegyezés....
2010. jún. 24. 20:21
 5/16 A kérdező kommentje:
nem "ki ha nem én kislányka" vagyok hanem egyszerűen nem szeretnék tizen pár évesen gyereket
2010. jún. 24. 20:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Igen kell! Mert még le se tudod írni :)
2010. jún. 24. 20:44
 7/16 anonim ***** válasza:

hívd fel a nálatok lévő sztk-t,rendelőt,háziorvost,és kérdezd meg hol van tiniambulancia. oda szerintem nem kell szülő,de megmondják.

okos vagy h iratni akarsz tabid,de ne felejtd el a gumit sem ha nem vagy biztos abban h a pasival rendben van-e minden!

2010. jún. 24. 20:45
 8/16 A kérdező kommentje:
20:45. igen van tiniambulancia hétfőn megyek. mivel szeretnék gyógyszert feliratni ugye csak hát nem tudom hogy kell-e szülői beleeggyezés. eddig barátnőim közül akárkitől kérdeztem azt mondta hogy nem kell. de netán ha kell akkor szólok anyumnak. és amugy meg az óvszerre is gondolunk mondjuk én teljesen meg bizm a párom tisztálkodásában meg tudom hogy nincs betegsége de bármi megeshet.
2010. jún. 24. 20:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem használjatok óvszert, ha mindenáron szexelni akartok. Jobban jársz egészségileg...
2010. jún. 24. 21:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát nem lehetsz 100%-ig biztos abban, hogy a párodnak nincs valami nemibetegsége. Azt akár a strandon, vagy egy mások által használt wc-ben is össze lehet szedni, nem csak szex közben. Olvass utána...
2010. jún. 24. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!