Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tudnek fordulni esemeny utani tablettaert Budapesten, ha nincs a lakcimkartyamon, hogy Budapesten lakom?
Szexeltunk a baratommal, mikor eszrevettuk, hogy elszakadt az ovszer. Meg soha nem
Volt ilyen velem, nagyon megijedtem.
Par napja mult el a menstruaciom, es meg nem elvezett el a baratom, szoval keves ra az esely h teherbe essek, de azert megis van.
A problema viszont az, hogy videken lakok, viszont nem tudok hazamennk jo par napig, de pesten meg nem vagyok bejelentve, es nem tudom, hogy most hova/kihez tudnek fordulni.
Valaszokat elore is koszonom.
19/l
Koszonom a valaszokat, sikerult, elmentem nogyogyaszati szakrendelesre. Kaptam is gyogyszert, be is vettem mar.
Tudom, hogy nem jo a szervezetemnek, de most nekem nagyon nem ferne bele az eletembe egy kisbaba :(
Es az a baj, h az esemeny utani nelkul van ra esely. Es nem akarom h legyen ra esely.
(Persze tudom h az esemeny utani sem 100%os)
Elélvezés nélkül, menstruáció után pár nappal az esély kb 0.01%
Persze a te dolgod, hogy mit csinálsz a szervezeteddel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!