Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem a 72 órás tablettáért?
Vasárnap délután voltam együtt a barátommal, kiszakadt a gumi. Holnap reggel megyek a sote nőgyógyászati klinikára, de nagyon félek hogy ott mit mondjak meg ,i van ha elküldenek, mert nem pesti vagyok... Nagyon félek az egésztől, tudna valaki tanácsot adni?
18 vagyok
u.i.: minél tovább húzod annál rosszabb hatásfokkal működik a tabletta.
Hiába 72 órás a neve a 72. órában már jóval kevésbé hatékony mint korábban
Vasárnap történt, ma hétfő van, de te csak holnap mész tablettáért? És ugyan miért? Azt ugye tudod, hogy minél később veszed be, annál kisebb az esélye, hogy megakadályozza a terhességet?
Már ma el kellett volna menni.
Amúgy meg nőgyógyászaton napi 5-10 ilyen tablettát biztos írnak fel, mégis mit gondolsz, mennyire érdekli őket a dolog? Elmondod, hogy ilyen tablettára van szükséged, max kérdeznek egy-két dolgot, odaadják a receptet és heló.
Nekem csak ott adták oda, ahol körzetileg tartozom, azt is csak rendelési időben. Voltam a 8. kerületben érte, elküldtek a lófszba, merthogy én a Jánoshoz tartozom lakcím szerint. Ott meg szobroztam hajnal 5-től 7-ig, mert onnantól van rendelés...
Mindenesetre szerintem legyél kicsit makacs. Egy illetékes orvosnak joga van felírni, neked meg jogod van felíratni. Egy ismerősöm is csak akkor kapott az egyik vidéki kórházban (Ő meg pesti), mikor perrel fenyegetőzött.
Lényeg, hogy ismerd a jogaidat. Másrészt meg ha ilyen baj van (meg szerintem mindenkinek, aki óvszert használ), legyen előre felíratva Escapelle és kiváltva. Inkább legyen ott a fiókban, 5 évig jó elvileg, minthogy ilyen hiszti legyen. Én is bevásároltam az első balesetem után fél évvel, hogy legyen, ha kell. Szerencsére eddig nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!