Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a feladata?
Nem nem tudják mert sötétek. Itt minden a férfi feladata, és ő oldja meg, pedig ketten kellene eldönteni...
De én vagyok a primitív amiért, nem rögtön a pasit akarnám elköttetni... :D
Ez nem így van, ne a gagyi netes oldalakat olvasgassd.
Egyébként 90% a sikeres visszafordítás.
Szerintem egyértelmű, hogy a vazektómia a legjobb megoldás a problémádra.
Ambulánsan végzik, így sokkal olcsóbb, fájdalom- és bonyodalommentesebb, mint ha a nőnek kellene elköttetnie magát.
#12: és akkor a nőnek kell bevállalnia a kockázatot, hogy oda lesz a libidója?
Sőt, tovább megyek... Nekem a fogamzásgátlónak köszönhető, hogy természetes úton, gyógyszeres támogatás nélkül nem lehet gyerekem!
És ezt nem bulvárból olvastam, hanem a klinikán mondták...
Mint írtam, van más lehetőség is, pl. a hormonmentes spirál.
De ezt közösen kell megbeszélniük.
Viszont ne az legyen már mindig a kézenfekvő megoldás, hogy a nő bombázza a szervezetét hormonokkal, csak mert őfelsége nem akar gumit húzni!
Így van nem csak tabletta van a világon. De nem is csak gumi! ;)
Igen őfelsége lehet, hogy nem élvezi úgy, mert mondjuk kényelmetlen a farkának.. Dehát az kit érdekel ugyebár... :) Na én erre akartam rávilágítani...
Ha feledékeny a párod a gyógyszerrel kapcsolatban, akkor javaslom a fogamzásgátló injekciót.
Persze ezt egy alapos kivizsgálás előzi meg, de 3 havonta kell csak mennie feliratni és beadatni.
De vannak egyéb meg oldások is, pl a spermicid tartalmú krémek, habok zselék(pharmatex pl)
19 éves vagytok együtt, még gyereket is csináltatok, de ezt nem tudjátok megbeszélni?
Persze, érthető, hogy 19 év után unod a kotont. Viszont az is érthető, hogy ő meg nem szeretne bogyót szedni, ugyanis az a kényelmetlenségen kívül egészségügyi problémákat is okozhat. Kíváncsi lennék, hány férfi szedné be önként, ha ugyanolyan mellékhatásokkal létezne férfiaknak is...:D
Nem csak a tabletta meg az óvszer létezik a világon, csak talán le kellene ülni és puffogás helyett normálisan megbeszélni a dolgot. Pláne úgy, hogy ha 19 éve együtt vagytok, akkor gondolom minimum. 40 körül van a hölgy, tehát alapból nem is igazán javasolt a kombinált tabletta.
De el lehet gondolkodni a spirálon, a fogamzásgátló injekción, a minipillen és igen, akár az elkötésen is, ha nem akartok több gyereket. És az is tény, hogy a férfiak elkötése sokkal egyszerűbb, ambuláns beavatkozás, míg a nőknél min. egy laparoszkópos műtét, ami altatással és jóval több lehetséges szövődménnyel, valamint nagyobb fájdalommal is jár.
Ha stabil párkapcsolatban éltek mind a ketten 19 éve, akkor magyarán mindketten a 40-hez közeledtek, ha nem vagytok már idősebbek.
Egyik kollégám párja elmúlt 40 és orvos tanácsolta neki, hogy hagyja abba a fogamzásgátlót, mert olyan idős korban már nem tanácsos.
Komolyan hány éves vagy kérdező??? A gyerekek mutogatnak így egymásra. Értem én, hogy el akarsz benne élvezni, de igazuk van az előttem szólóknak, a tabletta káros, főleg idősebb korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!