Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a feladata?
Szerintem teljesen jogos!
Egy kapcsolatban minden kettő emberről szól, és önzőség, hogy neki így a kényelmes neked meg nem.
Miért akkora probléma minden este bevenni a tablettát?
Nyugodtan mond el neki a vágyaidat. Nem hiszem el, hogy ő nem élvezné, ha benne élveznél el. Nincs annál jobb érzés szerintem!
26N
És azt tudod hogy a gyógyszer mennyire káros a szervezetére és a libidót is csökkenti?
Nem véletlenül nem akarja szedni.
Inkább köttesd el magad.
Tudod mi történik a női szervezettel, ha hormonokkal bombázzák?
Nem, ugye? Olvass utána, hányféle betegség alapja
Megszülte a gyerekeidet, aminek a fájdalmából te semmit sem éreztél
Ha szeretnél lazán beleélvezni, köttesd el magad. Kuuuva egyszerű.
Nem jogos. Azt várod, hogy hormonokkal bombázza a szervezetét! Ez nem vitamincukorka!
Tudtad, hogy a libidóját is csökkentheti?
Egyébként meg közösen kell megbeszélnetek. Alternatíva lehet még a spirál (van hormonmentes is), vagy az elköttetés, akár részedről is.
Pfff.... Mennyien vagytok itt, akik szerint mindig a nőt kell "sajnálni"..
Én is az vagyok, de könyörgöm a férfinek nem lehetnek igényei vagy vágyai? Köttesse el magát, gratulálok.
A nőt is el lehetne kötni mellesleg.. Hjj, jaj őt nem mert mégis csak nő! Vállalja be a férfi! Kövezzük meg amiért merészelte teherbe ejteni és a nőnek kellett megszülni, mivel a férfi nem tud. :D primitívek vagytok
Inkább te vagy primitív.
Tudod ha a nőt elkötik soha többé nem lehet gyereke, ha a férfit kötik el az visszafordítható és később még lehet gyereke. Ha meggondolnák magukat a gyerek kérdésben akkor az utobbi a jó megoldás.
Nyilván a nő elkötése akkor játszik, ha jól meggondolták agyas... :)
De az a szánalmas, hogy itt rögtön a pasit akarják elköttetni.
Mintha ez csak az ő feladata lenne amúgy. Pedig kurv*ra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!