Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki védekezzen? Kinek a feladata? Nem mindkeét fél érdeke?
dehogynem.
de nem értem a kérdést. Ki vegye vagy mi?
Örülök, hogy ide csak a felelősségteljes pasik írnak
:-))))))), de szívesen olvasnék olyantól is véleményt, aki csak az egyik félre hárítja...szeretném megtudni az okát!
nos én ezzel úgyvagyok, h megkell beszélni, ha kapcsolatban éltek. én nő létemre nemszeretem a gumit, így én szívesen magamra vállaltam a védekezést, a tabival.
ha viszont a szerelem új, akkor én úgyvagyok ezzel h biztonság kedvéért legyen mind2 félnél gumi. hogy nelegyen az h szeretnék, h pl férfinél csak lejárt van, vagy esetleg nincs is, és nemtudnak uralkodni magukon, ésakkor jön a "majd időben kiveszem" lehetőség.
mégegy eset, amikor mondjuk a lány nemszeretne tablettát szedni, mert fél tőle, akkor én úgy gondolom h ajánlott azért a férfi oldalt is meghallgatni, és nem rögtön azzal jönni, hogy: "ha dugni akarsz, huzzál óvszert". a szex arról szól h mind2 félnek jó legyen. ha a pasi nemélvezi gumival, aztis figyelembe kell venni, és esetleg kompromisszumok árán valami másik megoldást alkalmazni, pl hüvelygyűrű, ami nem juttat hormonokat a véredbe.
szóval szeintem a védekezés az ne egymásra hárítás kérdése legyen, hanem megbeszelés, alapján dőljön el.
elvileg 50-50% lenne az ideális,de ez sosem igy müködik
szedek fogamzásgátlót,ebből párom ugy veszi ki a részét,hogy minden egyes este megkérdezi 3x,hogy bevettem-e...
ha valami miatt(antibiotikum pl) gumizni kell,akkor meg akinél vagyunk...ami az esetek 99%ban azt jelenti,hogy nálam,tehát gumirol is én gondoskodom
de soha nem jutna eszébe ugy szeretkezni velem,hogy védekezés nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!