Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hüvelykrém extrém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hüvelykrém extrém nedvesedés esetén?

Figyelt kérdés
Tablettát használok, extrém nedvesedés mellett is iszonyat szárít. Meg jobb lenne, ha nem kéne 10 percet várni. Utánanéztem krémnek, ami rögtön hat, viszont azt nagyon kevés nedvesedésre ajánlják. Nem lesz így túl csúszos?
2018. okt. 17. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem jó a gumi...? Az legalább tutira véd.
2018. okt. 17. 12:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha a kérdésemre válaszolsz...
2018. okt. 17. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Szívesen. Olyan, hogy túl csúszós, nem létezik. Attól jó a szex, ha csúszik.
2018. okt. 17. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Ki kell próbálni,aztán megtudod.Nem értem,hogy ezt nekünk honnan kellene tudni,hogy nálad hogy fog beválni.
2018. okt. 17. 15:48
 5/8 A kérdező kommentje:
4: tudod, lehet valaki kipróbálta már, és le tudja írni tapasztalatait ;)
2018. okt. 17. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is kiszáradtam tabletta mellett, de használtunk síkosítót. Esetleg kipróbálhatjátok így is.
2018. okt. 19. 05:27
 7/8 A kérdező kommentje:
6: kipróbáltuk már, akkor is száraz érzés volt
2018. okt. 19. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hüvelykrém nagyon undi, van lágykapszula is, vagy kúp. Mi a kúpot használtuk, csak az meg viaszos érzést adott.
2018. okt. 19. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!