Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaringhez nincs Magyarországon applikátor. Ha ezt a Pharmatex hüvelykrém applikátorral helyettesítem az is jó? (Az aplikátor nem volt még használva, de videó szerint hasonló)
A nuvaring nem egy hüvelykrém hanem egy fogamzásgátló gyűrű ha jól tudom. Legalább is amikor én használtam, akkor meg az volt.
Nuvaringhez minek applikátor? Kicsi kacsóddal jobban érzed szerintem, h jó helyen van-e...hogy elég mélyen van-e.
Emellett könnyű felhelyezni...nem kell aplikátorokkal bajlódni.
31 N
Mindenkinek köszi a választ!
Kedves 1es: tudom,h a Nuvaring micsoda, használtam már ilyet, a kérdésem arra irányult,hogy én nem tudom mindig jó helyre pattintani, mert lehet rossz a technikám, bár a nőgyógyász szerint inkább szűk vagyok csak éd ezért nem megy fel eleinte rendesen... Szóval ha applikátort akarok használni, helyettesíthető a Pharmatexes aplikatirral?
Szerintem az aplikátorral még annyira sem fogod érezni, hogy jó helyen jár e a gyűrű vagy sem.
Első vagyok. Én régebben használtam...kb 5 éve...azért nincs fogalmam róla hogy létezik e applikátor vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!