Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Lejött az óvszer szex közben.
Sosem fordult még ilyen elő és a barátom el is ment, azt mondta azt látta, hogy a gumi lóg ki belőlem.
Most mennyi az esélye, hogy terhes lehetek? Nagyon parázok és ő sem tudja megmondani akkor jött e le, amikor észrevette, vagy már előtte.
"Azt mondta azt látta a gumi lóg ki belőlem". Mi? Ha így volt, akkor ki is kellett belőled szednie, nem?
Ha előtte, igen lehetsz terhes. Ha még nem telt el sok idő, eseményutáni, amennyiben úgy gondolod.
Amúgy meg két hét múlva teszt. S kiderül megtermékenyültél e.
Igen, ha elment benned, akkor lehetsz.
Szia! :)
Szerintem a legjobb amit ilyenkor tehetsz, hogy elmész és felirataz esemény utani tablettát egyrészt mert így a nem kívánt terhességet is megakadalyozod másrészt pedig nem fogsz izgulni hogy teherbe estel-e vagy sem
Az esemény utani tabletta feliratásától meg ha félsz, akkor nyugi, nem fogják leharapni a fejedet, 1000 meg 1 ilyen esettel találkoztak már, úgyhogy ügyesen! :)
Most megkerdeztem es azt mondta latta a gumiban a cuccot, de továbbra is félek.
Egyébként most volt a mai napon, szóval holnap elmegyek nőgyógyászhoz szerintem.
Szerintem is menj el, attol, hogy latta benne, siman kifolyhatott valamennyi...
Jobb felni mint megilyedni en azt mondom
Budapest
Rendben, nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!