Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez normális, most mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
tegnap kezdtem el szedni előszőr fogamzásgátlót, a menszeszem első napján(du. 2körül jött meg, és fél 5kor szedtem be az első bogyót)azóta szinte nincs semmi vérzésem. Egész nap tegnap óta ha volt egy fél tamponnyi,akkor sokat mondok...naon gáz normális ez? 20 éves vok
2010. jún. 23. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális, nekem is így volt, mintha elvágták volna. De ha félsz, menj vissza a nődokihoz és kérdezd meg - fel van készülve ilyenekre:D
2010. jún. 23. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszodat, várok még tapasztalatokat
2010. jún. 23. 20:25
 3/4 A kérdező kommentje:
vagy tanácsokat, véleményeket
2010. jún. 23. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
amikor elkezded szedni az első hónapban ne lepődj meg ezen ,nálam is így volt,és én 15 évesen kezdtem el szedni a gyógyszert,az első akkor el is múlt ,utána meg nem is jött meg egy évig:Sígy azóta sem szedem.mondjuk mi már babát szeretnénk a párommal:)
2010. jún. 24. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!