Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira félek h terhes lettem, pedig csak pettingeltünk : S Mennyi az esély a terhességre? : S 17/L
Figyelt kérdés
késik a mensim 1-2 napot,nagyon félek h terhes lettem,pedig nem feküdtünk le csak orálisan elégítettük ki egymást,viszont előváladék került a combomra és , félek h belenyúlt franciázáskor és így terhes lettem..:S :(
bocsi ha kicsit zavarosan írtam le:S
2010. jún. 23. 12:08
11/14 anonim válasza:
mikor lesz már vége ezeknek az idióta kérdéseknek??????
12/14 anonim válasza:
Nem lesz baj,az előváladéktól nagyon kevés az esélye..:) Ne aggódj,ne izgulj! :)
13/14 A kérdező kommentje:
remélem h tényleg nem lesz semmi baj
köszönöm mindenkinek,kivéve egy válaszolónak,akinek nem tetszett h feltettem a kérdést.
2010. jún. 23. 18:52
14/14 anonim válasza:
Édes f*szom. A combodról még is, hogy kerülne előváladék a hüvelyedbe? Még ha a pasid belenyúl akkor is esélytelen, mert ha volt benne öcsi az addigra megpusztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!