Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Annyira félek h terhes lettem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira félek h terhes lettem, pedig csak pettingeltünk : S Mennyi az esély a terhességre? : S 17/L

Figyelt kérdés

késik a mensim 1-2 napot,nagyon félek h terhes lettem,pedig nem feküdtünk le csak orálisan elégítettük ki egymást,viszont előváladék került a combomra és , félek h belenyúlt franciázáskor és így terhes lettem..:S :(

bocsi ha kicsit zavarosan írtam le:S

2010. jún. 23. 12:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
34,7%
2010. jún. 23. 12:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ha 1-2 napot késik még nem hiszem, hogy aggódnod kellene.
2010. jún. 23. 12:10
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem vagy terhes ne félj,nagyon kicsi az esélye h előváladéktól terhes legyél pláne ha nem is beléd ment még az se.nem vagy terhes!1-2 napos késés még nem gond ha nem stresszel ezen megfog jönni
2010. jún. 23. 12:12
 4/14 anonim ***** válasza:

szerintem csak azért késik mert izgulsz :)

ne aggódj kicsi az esélye, hogy terhes legyél. majd akkor aggódj, ha teljesen kimarad

2010. jún. 23. 12:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem se sok az esély rá, főleg ha sok időt volt a combodon. 17 éves korba még néha rendszertelen, ha ennyire félsz akkor menj el nőgyógyászhoz és szedjél fogamzásgátlót és akkor nincs mitől félni
2010. jún. 23. 12:15
 6/14 A kérdező kommentje:

köszönöm,aranyosak vagytok

remélem h nem lesz semmi baj:S

2010. jún. 23. 12:16
 7/14 anonim ***** válasza:
12:15 válaszoló vagyok, minnél jobban ezen rágodj annál rosszabb lesz, nyugodj meg és nem lesz gond:)!
2010. jún. 23. 12:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nagyon kicsi az esélye, hogy ennyitől teherbe ess. Az előváladékban lehet spermium, de nem feltétlenül van, és az előváladék sem jutott közvetlenül a hüvelyedbe, persze kézzel átvihető. 1-2 nap nem mérvadó ha a ciklusod 16-35 nap között van, az még normális, bár 26-31 között ideális. Szóval, akár egy hetet is késhet anélkül, hogy bármi "baj" történne. Vannak persze "esemény utáni" tabletták, de a te esetedben ez szerintem indokolatlan lenne.
2010. jún. 23. 12:18
 9/14 anonim ***** válasza:
36%
nyugi abszolút semmi esélyed h terhes legyél :) 0% sem.
2010. jún. 23. 12:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés az esély. Mi 7 honapot probálkoztunk élesben kb. kétnaponta míg sikerult terbe esnem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz teherbe esni. Ha ezt tudom, nem parázok annyit fiatalon.

12 hetes kismama

2010. jún. 23. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!