Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor lesz már a férfiaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz már a férfiaknak is fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy elég lassan megy a folyamat hogy feltalálják a gyógyszerüket, én úgy gondolom, hogy nem is akarják siettetni..

Nekik nem olyan fontos a védekezés mint a nőknek de pedig ha nem akarnak 3különböző gyerek apjuk lenni és fizetni gyerektartást akkor már pedig muszáj lesz nekik is szedniük:) a férdiak 50%-a nem szedné a fogamzásgátlót, mitől félnek vagy nem értem.

2018. szept. 25. 12:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó igen a cikk olvasása után lettem kissé ideges, hogy direkt taknyolnak.. aztán mire meglesz a gyogyszer addigra megoregszunk..
2018. szept. 25. 23:01
 12/16 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem azért nehezebb férfi fogamzásgátló módszert előállítani, mert ha belegondolsz egy nőben két petesejt van, egy férfiban pedig akár több milliárd hímivarsejt is lehet. Két petesejtet könnyebb "kiiktatni" mint milliárd hímivarsejtet, mert ha akár csak egy is túléli... :)

De amúgy nem teljesen helyes a kérdésed, mert amúgy férfiaknál alkalmazott fogamzásgátló szer van: az óvszer.

2018. szept. 27. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Két petesejt???? Amiből kettő van az a petefészek. S nem azt "iktatjak" ki a női fogamzásgátlok.

Ovszert nem nevezném férfi fogamzásgaóbak, mert azt mindketten érzik. Míg a női fogamzásgatĺokat csak a nők "érzékelik".

(A kérdesre pedig már valaszoltam elözőekben)

2018. szept. 28. 00:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Vannak bajok az értelmezéssel úgy látom.

Te azért nem nevezed az óvszert férfi fogamzásgátlónak mert azt mindketten érzik? Csak az lehet vagy férfi vagy női fogamzásgátló amit csak az egyik érez? Komolyan gondoltad vagy csak viccelsz?

2018. szept. 28. 10:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Én azért hívom férfi fogamzásgátlónak, mert értelem szerűen a férfi húzza fel.

És ha szerinted az óvszer nem fogamzásgátló akkor mi? Fogamzás megakadályozó szer? Esetleg sperma útelzáró szer?

Szerintem te viccelsz.

2018. szept. 28. 10:52
 16/16 anonim ***** válasza:
55%

Nincs kedvem veszekedni. Csak arra gondoltam, hogy ezt nem lehet egykalap alá venni a nőknél lévő tablettával. Az kizárólag női fogamzásgátló!

Egyébkent legalább nem hiszem azt, hogy egy nőnek két petesejte van!

2018. szept. 28. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!