Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor lesz már a férfiaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz már a férfiaknak is fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy elég lassan megy a folyamat hogy feltalálják a gyógyszerüket, én úgy gondolom, hogy nem is akarják siettetni..

Nekik nem olyan fontos a védekezés mint a nőknek de pedig ha nem akarnak 3különböző gyerek apjuk lenni és fizetni gyerektartást akkor már pedig muszáj lesz nekik is szedniük:) a férdiak 50%-a nem szedné a fogamzásgátlót, mitől félnek vagy nem értem.

2018. szept. 25. 12:43
1 2
 1/16 anonim válasza:
41%
Én ahogy elképzelném, egy férfi ha szedne ilyet akkor eleve fel se állna neki, mivel az egész rendszer náluk jobban összekapcsolódik mind egy nőnél. De ez csak az én gondolatmenetem, lehet baromságot beszélek. Főleg ha már el is kezdték feltalálni :D
2018. szept. 25. 12:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Semmi probléma nem lenne az erekcióval, mivel az agyra nincs hatással a gyógyszer és a tesztoszteron szintre sincs, amit eddig irtak.. ugyhogy nyugottan kitehetnék a gyogyszeriparba
2018. szept. 25. 12:51
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Ez az, hogy ők nem szednék, de a nőktől meg elvárná némely részük.
2018. szept. 25. 12:56
 4/16 A kérdező kommentje:

És a nő hibája meg ő a cafka hogy ha becsúszik véletlen egy gyerek és ő a rossz ha megakarja tartani és netán gyerektartást kér..

Kész röhej

2018. szept. 25. 13:01
 5/16 Csiß ***** válasza:
65%
Mivel a sperma osztódással szaporodik,nem ölheted meg a spermákat fogamzásgátlásként,mert a halott sperma nem fog osztódni és a férfi steril lesz élete végéig..
2018. szept. 25. 13:15
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

én úgy gondolom, hogy nem is akarják siettetni.

Nezz utanna hogyan mukodik a fogamzasgatlas a nőknél.

Es probald kitalalni hogy valositod meg egy ferfinel ha neki másak a belso szervei. Es ne legyen végleges.

2018. szept. 25. 13:53
 7/16 anonim ***** válasza:
43%

Havi egy petesejtet vagy naponta újratermelődő milliónyi spermiumot hatástalanítani nem egyforma nehézségű folyamat.

Gyakorlatilag a megszakított közösülés jobb hatásfokkal alkalmazható, mint a férfi fogamzásgátló, ezért nincs értelme foglalkozni vele és dollármilliókat ölni a fejlesztésébe.

2018. szept. 25. 14:16
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekik nem lesz, mert a nők tudják, hogy milyen is az a férfi fogamzásgátló... Erős t×rúgás.
2018. szept. 25. 19:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudok egy új férfi fogamzásgátló rendszerről, ami nem gyógyszer hanem mechanikailag helyezik fel az ondóvezetékre, nagyjából úgy kell elképzelni mint egy hurkot vagy csipeszt ami leköti,összenyomja az ondó vezetéket így spermium nem tud kiürülni a herékből. Ezáltal a férfiakból távozó ejakulátum nem fog tartalmazni aktív spermiumot és így nem kell védekezni a nem kívánt terhességtőt viszont a nemi betegségektől nem véd. Egy tíz perces beavatkozás, a here zacskó alatt ejtenek vagy tűt szúrnak be a beavatkozást pontosan nem tudom de ha gyereket szeretne akkor ugyan ilyen könnyedséggel leveszik kiveszik és mind ugyan olyan mint előtte. Amerikában egy klinikán tesztelik azóta sem hallottam róla semmit, sajnos 
2018. szept. 25. 20:16
 10/16 anonim ***** válasza:
60%

Erre gondolsz:

[link]

[link]

2018. szept. 25. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!