Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedek gyógyszert, menjen el bennem?
Sziasztok. A barátommal 4 hónapja járunk. Fogamzásgátlót szedek,de eddig sose ment el bennem,mert nem igazán szerettem volna.
Viszont az utóbbi időben ez egyre jobban zavarja,ma azt mondta hogy gondolkodott ezen és hogy szerinte így nincs sok értelme a dolognak,merthogy nem lehet normálisan befejezni.
Tudom,hogy szedek gyógyszert de így is sajnos van ilyen 'huh remélem nem leszek várandós' fóbiám.
Kérlek segítenétek abban hogy mi lenne a jó mód és hogy mennyire látom szarul a helyzetet..
Szarul látod, de nagyon.
Pont ezért van a tabletta, hogy elmehessen benned. Ami sokkal jobb érzés - általában - mindkét félnek.
Bocsi, de minek mérgezed magad hormonokkal, ha nem élvezhet beléd. Az lenne számara a legjobb, ha nem kéne kivennie mielőtt elmegy.
Ha óvszerrel csinálnátok, akkor lenne köztetem egy vékony anyag, de legalább befejezhetnétek!
Szerintem igaza van a barátodnak, minek a fogamzásgátló, ha még el sem menhet benned?!
Köszi a válaszokat!
Na igen. Tudom ezt,csak ez valami lelki keveredés lehet. Igazatok van..
"ma azt mondta hogy gondolkodott ezen és hogy szerinte így nincs sok értelme a dolognak,merthogy nem lehet normálisan befejezni."
Minek nincs sok értelme az úriember szerint? 4 hónap után mit is akar?
Csak, hogy tiszta legyen. A barátommal több mint 1 éve járunk, és én kb másfél hónapja szedek tabit, és most kezdtünk el gumi nélkül szexelni. De nem azért mert ő siránkozott. Ő azt mondta, ha nem szeretném, mehet tovább gumival.
Remélem nem úgy értetted amit írtál ahogy én értem, hogy a barátodnak 4 hónap már túl sok és ő már mindenféleképpen gumi nélkül akar szexelni ugye?
Tudna várni rád ugye?
Vagy azt, hogy még nem élvezett beléd úgy érted, hogy egyáltalán nem? Ha gumival védekeztetek akkor sem? Mert úgy tényleg érthető, hogy 4 hónap már sok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!