Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egynapot szeretném csúsztatni a 'menstruációmat', vagyis 22 napig szedném a gyógyszert. Ilyenkor h ha megtartom a 7 nap szünetet, és a következő ciklusba 20 szemet szedek be, csökken a hatása, vagy ugyan úgy védett maradok?
Sztem inkább akkor egy uj levelbol vegyel be,amit elteszel ilyen esetekre.Szed be a következő ciklusban is a 21szemet vegig. Vagy akar szuntet nem tartani is jobb, mint tableta szamot varialni sztem.
Bar bevallom en volt, hogy tinikent 2tabletat vettem be egy nap, mert valamiert elfelejtettem, hogy mar bevettem.. es igy elobb fogyott el..nem lett baby, de mai eszemmel bizti nem kockaztatnek :)
én csináltam ilyet. nem is egyszer.
25 vagyok, 5 éve szedem a gyógyszert.
nekem is volt ilyen, hogy tudtam, hogy nem kellene megjönnie, pl randi, vagy nyaralás, stb. én 1-2 szemet simán csúsztattam. amennyivel többet vettem be adott hónapban, annyival kevesebbet a következőben.
Ja, és mielött valaki elítélne emiatt, a nődokival mindig konzultáltam előtte. ő ajánlotta először is.
sosem lettem terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!