Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Par honapja elek szexualis eletet, neha aktivan, neha hetekig, honapokig semmi. Erdemes-e fogamzasgatlot iratnom?
Persze jobb ha iratsz mivel nem kell egyfolytaban azon ragnod magadat hogy terhes leszel-e...
A szedese egyszeru, de amikor a doki elmondja akkor nagyon figyelj oda, es nyugodtan kerdezz tole (ne felj tole)amit nem ertesz majd.
Mindenképpen írass fel magadnak, hisz így előbb utóbb baj lehet belőle( "imádom a barátomat gumi nélkül"), akkor hogyan védekeztetek? Sehogy!!
A mensid első napján kell elkezdened szedni 21 napig minden nap egy szemet, majd 7 nap szünet következik, ez idő alatt fog lezajlani a vérzésed. A 8. napon pedig már el kell kezdeni a köv. levéllel. Minden nap azonos időpontban kell bevenni, persze 2-3 óra ide vagy oda nem számít! A lényeg, hogy 12 órán belül bevegyed pl. hétfőn bevetted reggel 8-kor, akkor kedden 8-kor kellene bevenni a következőt, de ha elfelejted, akkor innentől kezdve 12 órád van, hogy bevegyed, vagyis este 20 óráig ha beveszed, akkor nem lehet baj! 12 órán túl csökken a hatása, és nem biztos a védelem!
Hatásai: beállítja a mensidet, mindig tudod mikor jön meg, nem fogsz görcsölni, kevesebb lesz a vérzés mennyisége, és nem utolsó sorban bármikor együtt lehetsz a barátoddal, nem kell gumi, krém, kúp meg egyéb macerás dolgok!
A mai fogamzásgátlási módszerek közül ez a legbiztonságosabb, a gumi és a többi módszer meg sem közelíti ennek a hatékonyságát!
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok! Én 4 éve szedek tablettát és eddig minden rendben volt!
A kúp lóf*szt nem véd. Tökéletes használat mellett 20%, hogy becsúszik egy gyerek egy év alatt kúp mellett tökéletes használattal, tipikusan 30%. Az óvszer tökéletesen 2%, tipikusan 8%, a kombinált fogamzásgátló tabletták 0.3% tökéletesen, minden védekezés nélkül 85%.
Itt választ kapsz minden kérdésedre:
Sztem szedd ha:
-menstruációd hosszú és fájdalmas és ettől meg akarsz szabadulni
-észben tudod tartani, hogy minden nam ugyanakkor be kell venni
-tényleg szereted gumi nélkül:D márpedig szereted:D
-nagyon ritkán vagy sosem fordul elő veled, hogy alkohol miatt hánysz vagy azt se tudod hogy jutottál haza
-nem szedsz semmi gyógyszert ami meggátol
Sztem nagyon jó ksi dolog ez a tabi csak nagyon oda kell rá figyelni. Én csak ajánlani tudom. Am nekem is van sokszor h sok idő kimarad két szex közt, de ez nem baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!