Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 5 napja késik a mensim, lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 napja késik a mensim, lehet hogy terhes vagyok? Még szűz vagyok, a barátom csak ujjazott (esetleg előváladék volt a kezén. ), ettől lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Amúgy most azt sem tudom, hogy melyik mensimhez kell számolni. Mert megjött egyszer rendesen még a múlt hónapban, aztán 15 nap múlva megint, szerintem a stresszhelyzet miatt (érettségi). Most ahhoz képest számoljak? Mert akkor június 30.-ig van 'ideje' megjönnie. De ha az előző 'rendeshez' számolom, akkor 5 napja késik. Terhes lehetek??? Pánikolok nagyon, légyszi ne szidjatok, hogy hülye vagyok, csak annyira félek, hogy már nem is tudok gondolkodni rendesen. :(
2010. jún. 21. 16:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
nőnemű vagyok, és semmit nem adok ki a kezem közül:D drága párom programozóféle lesz, következésképp nem kifejezettten ért a biológiához. pl azt hitte, h egyféle standard fogamzásgátló van és abból is elég egy levelet szedniXD
2010. jún. 22. 23:22
 22/28 anonim ***** válasza:
ebből még nem derült ki, h mi az álláspontod.. itt az oldalon minden medikus, és társai szerint sehogy se lehet teherbeesni.. remélem, h te nem vagy az az idegesitőbb fajta.. :DD
2010. jún. 23. 22:08
 23/28 anonim ***** válasza:
hát figyelj:) az a fajta medikus vagyok, aki reálisan gondolkodik. ha ondós kézzel turkálsz a bnődben, akkor bizony lehet terhes. de az előváladék annyira kevés spermiumot tartalmaz-ha egyáltalán tartalmaz-, hogy gyakorlatilag elhanyagolható az esélye. a spermiumok a levegőn elpusztulnak. az előváladéknak pedig a kémhatása nem megfelelő a túléléshez. ahhoz, hogy nagy százalékban eshessen teherbe valaki, ahhoz a hüvelyen belüli ejakuláció szükséges. ezen felül pedig nyilván a peteérés... így kb 40% az esély, minden tényezőt figyelembe véve, általánosítva.
2010. jún. 25. 12:27
 24/28 A kérdező kommentje:

Ezazzzzz. Megjött! :D

Köszönöm mindenkinek. :)

Legközelebb mindenre nagyon vigyázok/vigyázunk, nem akarok többet ilyen parát. :D

2010. jún. 25. 13:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Na, nekem többet nő ne panaszkodjon a menzesz miatt, látom mennyire örültök neki.
2010. jún. 25. 19:22
 26/28 anonim ***** válasza:
az, h megjött, még nem garancia arra, h nem vagy terhes.. csak ugy mellesleg.. csinalj azért 1 tesztet is.
2010. jún. 25. 19:51
 27/28 anonim ***** válasza:
ne pattogj már azzal a nyűves teszttel. szerinted mennyi az esélye mégis, hogy megjön neki, ha terhes?? kb 1 a 10 millióhoz... nem is lehet terhes. ennek a matematikai esélye konvergál a nulla felé. ne szórakoztass mindenkit az ökörségeiddel!!! akkor teszteljen, ha megszakítva csinálják és talán mégsem szakad meg, mégis megjön... nem megszakított aktusnál peteérés alatt sem 100%, hogy teherbe esik. a peteérésen túl volt, méhszáj zárt. a spermium nem hatol át. gondolkodj, mielőtt túlsípolsz vmit...
2010. jún. 26. 14:00
 28/28 anonim ***** válasza:
utolsó, nem hülyeség, csak h megnyugodjon!! nekunk is volt olyan, h csúszkált az óvszer, és féltem, h terhes vok, annak ellenére, h megjött, csinaltam 1 tesztet, és megnyugodtam.. vágom, h kicsi az esélye, de ha ő attól nyugodtabb lesz, akkor sztem igazán megéri azt a pár 100 ft-t, meg azt a 15 percet reggel.. ezért mondtam csak, én se vok tudatlan!! apukam mentős, ugyh volt kitől tanulni!! ne aggodj..
2010. jún. 26. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!