Adri baba kérdése:
Lehetek terhes úgy hogy nem élvezett belém a párom hanem kiszált előtte? Előváladék? 5 hónapja szültem és most 1.5 hete késik!
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 19:05
1/6 anonim válasza:
Iiiiiiiiiigen:)))
Barátnőm így esett teherbe igaz nem 5 hanem 1 év után:)
2/6 anonim válasza:
Lehetsz terhes. Bár mi már 7 hónapja így védekezünk és eddig nem jött a baba. De mindenki más. Csinálj egy tesztet akár most is, ha van, mert már tuti kimutatja 1,5 késés után. Egyébként nekem is késett ebben a hónapban 7 napot, de nem voltam terhes.
3/6 anonim válasza:
Mi 7 évig így védekeztünk, és nem lett semmi! Már kezdtem aggódni, hogy nincs-e baj, mert sokszor hallottam már hogy így estek teherbe. Na amikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba, egyetlen egyszer nem védekeztünk sehogyse, és összejött!!
4/6 anonim válasza:
Lehetsz terhes. A párommal mi 13 éve így védekeztünk eddig nem történt baj, de most 8. hetes terhes vagyok.
5/6 anonim válasza:
3.5éve védekezünk,de eddig nem lettem terhes.De van aki 1szer védekezik így,és teherbeesik.Tesztelj
6/6 anonim válasza:
16:23as vagyunk.bocsi így védekezünk mi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!