Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottál már ilyet? Valaki szerint a megszakítás jobb, mint fog. Gátlót szedni
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Meguntam, hogy írtam neki h mekkora hülye,férfi létére ő sokkal jobban tudja a fogamzásgátló káros tüneteit, mint én, aki évek óta szedi és persze egyből kislány vagyok :D
Ja és ezt írtad a kérdezőnek:
"Második vagyok. Figyi, én nem javaslom a fogamzásgátlót. Káros mellékhatásai vannak, egyszerűen nem éri meg szedni. Védekezzetek tovább, vagy szexeljetek megszakítással"
Itt pont h nem ajánlod, helyette a megszakítást írod, és ellenzed a bogyót(fiú létedre biztos sok mellékhatás jött ki rajtad, ha meg bnőd szedte akkor rosszat szedett, ennyi) na meg nem lehetőségként, pont a fog.gátló helyett, szóval te tanulj megolvasni, mondjuk mind1, magadnak mondasz ellent, azért meg, mert bnőd xart szedett, nem a fog.gátló a hibás, mkinél más a megfelelő, mert ugyan mi másért szapulálnád ennyire, ha te ugyebár férfi vagy?
Szerintem ne írj ide többet 76-os, de gyökér vagy istenem :) Pont h úgy írtad a lánynak h a fog.gátló helyettesítéseként, megszakítás.Tényleg magadból csinálsz hülyét, rohadtul nincs igazad, én is évek óta szedtem fog.gátlót és semmi bajom nem volt, rá 3 hónapra terhes lettem, mikor abbahagytam :) Én is azt gondolom abból indulsz ki, hogy egyszer vmikor barátnőd megpróbálta a fog.gátlót, de neki mellékhatások jöttek ki, hát elárulok egy nagy titkot, valószínűleg az a tabletta nem neki volt kitalálva, de még ezer másik lett volna, ami jó ;) Javaslom, hogy te olvass utána a megszakításos módszeredned, hányan javasolják, mivel te egy idegen feltehetően tizenévesnek ezt javasoltad, és ne mondd, hogy nem, mert ott van feketén-fehéren. De talán a fogamzásgátlónak is utánanézhetnél, jó időtöltést:)
Szerintem itt le is zárhatjuk a vitát, érdekes, hogy mindenki ellened van és senki sem melleted:)
De tudjuk, mi vagyunk a tudatlanok, te pedig az okos, aki szerint a megszakítás jó védekezés, holott nem is védekezés..Gondolom arra nem gondoltál h lehet a párod nem is lenne olyan könnyen képes a gyerekre, talán azért van szerencséd ennyi ideje.De mielőtt te így "védekezel" de mást piszkálj a kicsinyes szövegeddel, hanem nézzél magadba, mert itt tényleg te csinálsz magadból hülyét, nem más.
Nem csak 2 féle létezik:) hízást meg nem okoz, nem maga a gyógyszer okozza!Valakinél nem jön meg egyből abbahagyás után és ha pecételés van közte(ez is mellékhatás), akkor másik, nem 2 féle van megint írhatnám :S
Mellesleg te írtad h más fogamzásgátlás is, erre te megszakítással "védekezel", nem mondok semmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!