Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottál már ilyet? Valaki szerint a megszakítás jobb, mint fog. Gátlót szedni
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Meguntam, hogy írtam neki h mekkora hülye,férfi létére ő sokkal jobban tudja a fogamzásgátló káros tüneteit, mint én, aki évek óta szedi és persze egyből kislány vagyok :D
semmi baj:)
csak nem tudom felfogni az ilyet, még engem próbál oltogatni és arra vagánykodik h ő a tabletta milyen rossz, de ő ugyebár közben így védekezik, hogy sehogy...:D:D
Az a szánalmas, hogy szerinted ÉN vagyok az ostoba, buta liba(holott persze azt se tudod hány éves vagyok, semmit sem tudsz rólam, de hát téged minősít..)
Mégha lehetőségként is mondtad....EMBER!TE NORMÁLIS VAGY?A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS!
Szóval ki is a tudatlan?A fogamzásgátlót szidod, hogy jaj milyen káros, de a te módszered ugye az jó, hogy évek óta kihúzod, mielőtt elmész..kacc-kacc.
Nem látod h mki téged néz hülyének?De tőlem még szajkózhatod, magadból csinálsz bohócot:)
Még ha lehetőségként is mondtad,nagyon szánalmas, egyáltalán h lehetsz ilyen felelőtlen h egy lánynak ilyet tanácsolsz a megbízható, fog.gátló helyett(tegyük hozzá h nem kérte a tanácsod, gyógyszerről kérdezett h melyik a legolcsóbb)
Sajnálom, de beégtél, a gondolkozásod 0,és nyugodtan buta libázhatsz, fiú létedre te ugye többet tudsz a fog.gátlóról, főleg h 6-7 éve nem védekeztek sehogy, hát no komment!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!