Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen fogamzasgatlasi modszert hasznal?
"Nem értem miért kell lepontozni. Azt kérdezted ki mit használ, nem azt, hogy ki milyet ajánl. "
Ne érts félre, nem én pontoztalak le, de megmondom az okát, hogy miért lettél lepontozva. Ugyanis te semmilyen védekezési módszert nem használsz. A megszakítás ugyanis nem védekezés. Az egy közösülési forma. Amivel nyilván csökkented a teherbeesés esélyét, de nem védekezel vele a nem kívánt terhesség ellen. Orosz rulettet játszol. Eddig neked volt szerencséd, de lehet, hogy egyszer a természet fog győzni.
12. Miért kell ítélkezni? Honnan tudod, hogy szerencsére játszik? Ismered a válaszolót? Nem hinném. Lehet, hogy simán csak direktben nem akarnak próbálkozni, de semmi gond ha ilyen módon mégis terhes lesz.
Kb mi is így vagyunk ezzel egyébként, de nem írtam le mert nem ez volt a kérdés. Mégis NULLÁRA pontoztak tudatlanul, háttérinfó nélkül.
Egyébként meg minden ami csökkenti a teherbeesés esélyét, védekezési módszernek minősül. Még a naptármódszer is, és igen, a megszakítás is.
A Gyógyszer, tabletta, pharmatex, gumi stb védekezési eszközök. Nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!