Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen fogamzasgatlasi modszert hasznal?
Óvszer. Soha egy sem szakadt ki, nem is lettem hosszú évek használata mellett terhes.
Korábban évekig szedtem fogamzásgátlót is, de van egy gyerekünk a férjemmel és szülést követően annyira bekavartak a hormonjaim, hogy minden bajom volt tőle, így nem tudtam szedni, maradt az óvszer. Az óvszerben bízom, hisz ha kiszakad, azt egyből látom, így még ott van az esemény utáni tabletta, minden másnál már csak az abortusz marad csak, ha úgy van.
Pharmatexet hasznàlunk néha, nincs benne semmi bonyolult, megfelelt de màr nem nagyon költünk rá. többnyire inkàbb megszakítàs, - ha vérzés alatt vagyunk együtt, vagy utàna levő 1 hétben még ezeket sem alkalmazzuk.
Spiràl mellett lett terhes anyu, meg nemrég egy baràtnőm is (ikrekkel!!!!!!!!). Hüvelygyűrű??
Neked nem mindegy, hogy ki mivel védekezik? Te tudod, vagy én, hogy bírom-e a hormonális dolgokat és hogy mit tartok biztonságosnak? Azért, mert neked bajod van az óvszerrel, biztos lelankad tőle, azért vannak szép számmal férfiak, akiknek kőkemény a szerszámuk óvszerrel is és baromi nagyokat tudnak élvezni és nem azt nézik, hogy pfúj, most óvszert kell húznom, hanem hogy én magam is ezt tartom biztonságosnak és nem akarok a másiknak egészségügyi problémákat.
Meg aztán könnyebb egy kiálló dologra valamit biztonságosan felhelyezni, mint a hüvelybe felhelyezni, amit ha elcseszel, akkor meg jön a nem kívánt terhesség! Mellesleg a női óvszer aztán baromi elterjedt ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!