Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vagy hogyan tartjátok számon a menzeszeteket?
Nem vezetek róla naptárt, nem számolgatom. Tudom, hogy mindig hónap utolsó hetében jön meg.
Ha nem napra pontosan jön meg, akkor sem esek kétségbe.
Sok nő és lány naptárazik, számolgat. Ez engem kicsit megrémiszt.
Ez mennyire mondható gáznak, hogy úgymond nem követem nyomon percre pontosan?

Én sem tartom számon.
Sosem jegyeztem fel.
Pedig már elmúltam 35

Én általában ezt is megfogadom újévkor, de március körül már elfelejtem jegyezgetni.
Nem is kell igazából. 29-én kezdődik és másik hónap 3-4-én múlik el. Nincs naptár, nincs para. Védekezünk.

Fogamzásgátlót szedek, ami beállította, úgyhogy a levélen látom, hogy ha el fog fogyni, akkor tudom, hogy megjön.
Előtte belőttem nagyjából, hogy hónap végén jön meg, akkor készültem és volt nálam tampon.
Én se naplózom amúgy.

Aki fogamzásgátlót szed, annak nincs mentstruációja, csak megvonásos vérzése. Az elfogyott tabltták számából meg nyilván ki lehet következtetni, hogy mikor lesz vérzése.
Én nem szedek tablettát, minden hónapban, egy hagyományos, egyszerű papír naptárba teszek 1 x-et, amikor megjön. Nem nagy kunszt, 2 másodperc az egész, de célszerű valamilyen formában meg/feljegyezni, hogy mikor jött meg utoljára, mert ha nőgyászati gondod lesz, akkor a nőgyógyász is rá fog kérdezni.

Nekem anyukám mindig mondogatta, hogy írjam, így megszoktam, hogy mindig követem. Letöltöttem egy appot, abba szoktam írni.
Ez nem kötelező dolog, de ha mondjuk gyakran jársz dokihoz, akkor nem baj, ha tudod, mikor jött meg utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!