Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyen tartjátok ti az óvszereteket?
Figyelt kérdés
És milyent használtok?
Milyen a tapasztalatotok vele?
Rako Natur óvszert használtatok már?
Légyszi kort és nemet is írjatok! :)
17/f
2014. dec. 6. 22:42
1/6 anonim válasza:
A boltban. Ott van a legjobb helyen.
3/6 anonim válasza:
sehol, met nem kell. összevissza nem qrok ha meg valakivel vagyok találjunk más módszert, ennél kb mindne jobb
4/6 anonim válasza:
Vagy a farkamon vagy egy kis óvszeres fémdobozban.
5/6 anonim válasza:
Páromnál van, simán a szekrényen.
LifeStyle mikor melyiket, most valami bordázott fajtát, előtte ultra safe-et.
Teljesen megfelel, semmi baj nem volt vele eddig, páromnak is kényelmes méret, pedig sok kicsi szokott lenni rá.
Nem.
17/L párom 18.
6/6 anonim válasza:
Én három helyen szoktam tartani. Először szekrényben, aztán a farkamon, és közvetlen ezután illetve egy időben, a csajban is. Ne cseréld fel a sorrendet, nem szerencsés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!