Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e esemény utáni tablettát szerezni?
A következő történt barátnőmmel való szex közben: Elszakadt az óvszer(először történt ilyen), kb. 3 perc telhetett el a szakadás és az észrevétel közt.
Közben nem élveztem el, nem tudom, ilyen kis idő alatt mennyire tudtam teherbe ejteni.
És egyébként ciklus szerint most nem eshetne teherbe amúgy se, de ez annyira megbízhatatlan...
Szóval, szerintetek érdemes beszerezni egy alkalom esemény tablettát?
Nem akarom feleslegesen felforgatni a drágaságom hormonjait, ha nem muszáj, főleg, hogy csak 16 éves.
Ilyen esetekben kb 1000-ből egy ember esik teherbe, de lehet, hogy pont ő lesz az az egy... Ti tudjátok, megéri-e megvenni, ha ahhoz elég felnőttnek éreztétek magatokat, hogy szexeljetek, akkor ahhoz is, hogy vállaljátok a következményeket.
De jó pont, hogy legalább fel volt húzva az óvszer, még ha el is szakadt :)
haladunk gyerekek :D
ők már védekeznek :D
na az eseményutánit szerintem vegye be a lány. és örülök, hogy végre valaki úgy aggódik a terhesség miatt, hogy tudja mi az az óvszer és használja :D csak kár, hogy kiszakadt...
de csak így tovább :D használjatok óvszert mindíg (kivéve, ha gyereket akartok :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!