Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1hetig bennem volt az óvszer fele. Lehet ebből valami bajom?
Sajnos hülyék voltunk a párommal. Későn Láttuk hogy nincs meg az óvszer fele, elszakadt... De az eszünkbe se jutott hogy bennem maradt. Eltelt egy hét... Fájni kezdett a hasam... Már kB 2-3 napja fájt amikor észre vettem erős hüvely folyást. Először nem hittem hogy ez bármit jelent.. Aztán nagyon szagos lett a folyás... Akkor már aggodtam hogy baj van. Kereken 1 hét múlva amikor fürödtem észre vettem hogy az óvszer amit 1 hete használtunk lóg ki 😟😩
Nagyon megijedtem... Félek hogy milyen következménye lehet ennek?
Nőgyógyászhoz forduljak ezzel?
Vagy mi történhet ilyen esetben?
A többiek már leírták.
Írsz hogy mi volt ha voltál dokinál? Erre kíváncsi vagyok..
21N
Voltam... Több kórházat is felhivtam nem tudtak fogadni... Végül egy surgossi osztályon egy kórházban felvettek az adatai. 7 órát ültem ott.. Várakozva hogy valaki megvizsgáljon. Senki nem vizsgált meg. Este 7 órakor megelegéltem és eljöttem.
Persze amikor felvettek az adataim alairattak egy papírt velem hogy esetenként 4-6-8 óra is lehet az ellátásom... :|
Egyelőre megszuntek a tüneteim amióta kijott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!