Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 1hetig bennem volt az óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1hetig bennem volt az óvszer fele. Lehet ebből valami bajom?

Figyelt kérdés

Sajnos hülyék voltunk a párommal. Későn Láttuk hogy nincs meg az óvszer fele, elszakadt... De az eszünkbe se jutott hogy bennem maradt. Eltelt egy hét... Fájni kezdett a hasam... Már kB 2-3 napja fájt amikor észre vettem erős hüvely folyást. Először nem hittem hogy ez bármit jelent.. Aztán nagyon szagos lett a folyás... Akkor már aggodtam hogy baj van. Kereken 1 hét múlva amikor fürödtem észre vettem hogy az óvszer amit 1 hete használtunk lóg ki 😟😩

Nagyon megijedtem... Félek hogy milyen következménye lehet ennek?

Nőgyógyászhoz forduljak ezzel?

Vagy mi történhet ilyen esetben?

2018. júl. 24. 23:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Jóhogy fordulj.

De mikor a farkáról veszi le a gumit, hogy nem veszi észre, hogy hiányzik fele ?

2018. júl. 24. 23:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a sztori igaz akkor legkésőbb holnap irány az orvos, a hasi fájdalom fertőzésre utalhat, a szagos fojás pláne, ha eszkalálódik nagyon komoly probléma lehet, lehetséges hogy antibiotikumra van szükséged. De csak orvos tud biztosat mondani!
2018. júl. 24. 23:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Huu te jó ég 😥 Akkor holnap telefonálok a dokimnak bár ő csak 1-2 héten belül tud időpontot adni de kifogom harcolni mert most nagyon aggódok így :( köszönöm a valaszokat
2018. júl. 24. 23:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen 😶
2018. júl. 24. 23:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs időpont kiharcolás, hanem vizsgálat van azonnal. Ha lázat tapasztalnál netalán magasat vagy állandósult fájdalmat akkor pedig akár mentő.
2018. júl. 24. 23:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Úristen 😥Mindenképp azthittm ez csak valami vírus... Nagyon figyelni fogok magamra és azonnal Orvoshoz megyek köszönöm!!
2018. júl. 24. 23:32
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Nincs mit, vigyázz magadra és jobbulást!
2018. júl. 24. 23:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
a másik gond meg az hogy terhes is lehecc!!
2018. júl. 25. 00:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus.....legközelebb figyeljetek jobban
2018. júl. 25. 00:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nem vetted észre 1 hétig hogy lóg ki? Feljebb volt

?

2018. júl. 25. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!