Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakított közösülés, Rezia szedésének kezdése, felborult ciklus?
Figyelt kérdés
Rezia fog.gátló szedésének kezdetére vártam (memzesz 1. napja, elméletben tegnap,vasárnap). Múlt szerdán a férjemmel megszakított együttlétünk volt,csüt. este a mosdóban törlésénél úgy láttam megjött (nem szoktam érezni, max vizelési ingerként,h megjön), tampont tettem be és a Rezia 1. tablettáját is beszedtem. Pénteken egy halvány rozsaszín maszatnál több nem volt, rendesen nem jött meg az esedékes napig, tegnapig. Ma reggel megint 1-2 friss halvány csepp. Csúszni szokott a menzeszem idegesség, fáradtság miatt - most is ilyen időszakom van. Kérdés: lehet, h benéztem a menzeszt, nem indult el rendesen, így a kelleténél hamarabb kezdtem a Reziat és belezavart a menzeszembe, vagy egyébként is lehet a kezdetekkor ilyen hatása? Esetleg terhesség? Bár korai, de teszteltem tegnap reggel, negatív. Ma reggel óta megint 1-2 halvány csepp, és érzem a hasam, mint normál menzesznél. Szedjem tovább a gyógyszert, vagy írassak esemény utánit? Nem szeretnénk már több gyerkőcöt.2018. júl. 23. 08:04
1/5 anonim válasza:
Nőgyógyász! Hívd fel/menj el, csak jobban tudja mi a teendő, mint itt a válaszolók.
De, ha már írok..
Nálam is így volt, mikor elkezdtem. Végül az a menstruációm volt, végigpecsételtem egy egész hónapot a tabi miatt.
Mi is csak tippelni tudnánk. Nyugodj meg, legyél türelmes, ne kattogj ezen. A tabi (ha szerencsétlenségedre mégis baba lett, bár megszakításosnál szerintem inkább nem) nem árt a magzatnak.
Ha “benézted” a mensid akkor mindenképp védekezzetek az első levél és szerintem az utána 7napos szünet alatt is.
Ha kételkedsz 2 héten belül tudsz úgy is tesztelni.
2/5 anonim válasza:
Szedd tovább a gyógyszert. Eszedbe ne jusson esemény utánit beszedni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat, és az emberi hangnemet. Az orvos is a továbbszedést mondta, és hogy végig pecsételés lehet. Nyilván teszt is kell még. Próbáltam egy 10 ml érzékenységűt, eddig minden negatív. Még egyszer köszönöm.
2018. júl. 23. 20:03
4/5 anonim válasza:
Korán kezdted el. A tablettát a menzesz első napján kell bevenni, az első napnak pedig a rendes vérzés számít, nem 3 csepp maszat. De most már mindegy, szedd tovább, csak ne csodálkozz, ha végig pecsételni fogsz, mert a tabletta nem hagyja rendesen lelökődni a nyálkahártyát.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez volt még a tippem, köszönöm a megerősítést.
2018. júl. 24. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!