Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlóval csalhatok?
Dehogy, de ez a két tabi pont életet menthet, hogy ne kelljen szenvednem nyaralás közben:D
Vagy arra is gondoltam, hogy a következőből veszek be pár szemet,és így meghosszabbitom.
Vagy arra is gondoltam, hogy a következőből veszek be pár szemet,és így meghosszabbitom.
Hatalmas gondolat. De ilyenkor az egészet végig kell szedni. Mielőtt még beszedsz hármat a következőből, majd mensike után folytatnád a maradékkal.
Ha már szexelsz, legalább az alapvető dolgokkal illene tisztában lenned. A spermiumok akár egy hétig is életképesek maradnak benned, tehát nem csak aznap eshetsz teherbe, amikor szexeltél. A fogamzásgátló folyamatosan adagolt kevés hormont tartalmaz, ami a peteérésedet gátolja. Nem olyan ez, mint a gumi, hogy csak akkor húzod fel, ha akció van. Ahhoz, hogy ne ess teherbe, MINDEN NAP be kell venned. Ezért írják rá a levélre a napokat. A dobozban van egy tájékoztató, azt mindenképpen olvasd el alaposan, és értelmezd. Minden benne van, amit tudnod kell róla. Ha valamit mégsem értesz, kérdezd meg az anyukádat vagy az orvosodat. A tabletta az egész hormonrendszeredet befolyásolja, és komoly károkat okoz, ha rosszul szeded. Ajánlom a yelon.hu-t, ahol érthetően írnak a szexről és a védekezésről, és kérdezni is tudsz.
Komolyan emberek, aki képes dugni, szánjon már rá egy órát, hogy elolvassa, hogy a SAJÁT teste hogyan működik. Még a könyvtárig sem kell lemenni érte. Ilyenekből lesz a sok "védekezés mellett estem teherbe" és "ez a harmadik abortuszom, pedig én felelősségteljes vagyok". Feleslegesen stresszelitek azt, aki tényleg rendesen védekezik, és ezeket olvasva elbizonytalanodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!