Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye annak, hogy teherbe esett?
Dienille
Örülök hogy egyáltalán ki tudtam szedni belőle ezeket, mert szerinte semmi közöm nincs a nőgyógyászati dolgaihoz ...
Elolvastam a betegtajekoztatot az alapjan az elso napon kellett volna bevennie, de arra vonatkozoan nem ir semmit, ha mas napon tortenik a bevetel.
Azt viszont egyaltalan nem ertem miert nem akar veled ilyeneket megbeszelni. Egy kapcsolat alapja az oszinteseg.
Sot nagyon oda kell figyelnie hogy je felejtsen el tablettat bevenni mert akkor megtortenik a baj ha kimaradnak szemek!
Ha o nem eleg felelossegteljes probalj meg ra te oda figyelnu.
Elolvastam a betegtájekoztatót és abban az áll, hogy a menstruáció első napján kell bevenni az első tablettát.
A legjobb az volna ha az orvost meglátogatnátok még egyszer és utánakérdeznétek. Esetleg egy vizsgálat sem árthat, hogy biztosra menjetek.
Köszönöm a válaszokat!
Remélem, hogy nem 100% az esélye annak hogy teherbe esett, és abba a pár százalékba beleesik.
Azt nem tudom, hogy a tabletta szedése ideje alatt van-e értelme "ciklus közepéről" beszélni. Mert lényegében tegnap a "14.napon" voltunk együtt (a tabletta szedésének 12.napján). Ha ez számít, és tényleg nem véd így a tabletta, csak ha az első nap szedi be, akkor sajnos nagy az esély. :(
Tabletta esetén NINCS értelme középidőről beszélni, sőt, fogamzásgátló szedésekor az első és utolsó hét a legveszélyesebb kihagyás szempontjából. (Ha második héten hagy ki egy szemet, még csak pótolni sem kell, akkor is véd!).
Egyébként érdeke,s mert kb. mindegyik kombinált tabletta előiratában benne van, hogy el lehet kezdeni a ciklus 2-5. napján is, de ilyen esetben egy hét védekezés szükséges. Viszont ennél a típusúnál nincs benne, és az ugyanilyen hatóanyagú, más gyártó által gyártott készítmény betegtájékoztatójában sem. Én így tuti nem mertem volna...De 13 nap után jó eséllyel nem lesz gond.
Ha nem jön meg a megvonásos vérzése, csináljon egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!