Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltoltam a megvonásos vérzést hogyan tovább?
Nyaralni voltunk és 21en kellett volna az utolsót bevenni és egy hét szünetet tartani. Na de én folytattam az új levéllel pénteken azaz 22en.
Úgy olvastam 7-10 napnál tovább nem ajánlott eltolni. Most járok a 9. nel ugye.
Ha holnap már nem veszem be a következőt és megtartom a hét napos szünetet akkor rendben leszek? És akkor a következőt vasárnap kell elkezdenem??
És folytatom tovább a hét nap után akkor tökéletesen védve vagyok? Már kicsit belekavarodtam. Segítseg kéne.
Viszont a gyógyszerem betegtajekoztatója szerint az egész következő csomagot be kéne szednem nem csak 7-10napig
'Ha nem is javasolt, a menstruációs ciklus (a megvonásos vérzés) késleltetése lehetséges, ha a tablettamantes periódus helyett egy új csomag Corenelle szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt előfordulhat pecsételő vérzés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követően folytassa a következő csomag szedésével.
Kérheti kezelőorvosa tanácsát, mielőtt a menstruációs ciklus késleltetése mellett dönt.'
Most akkor mit tegyek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!