Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem jön meg a megvonásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön meg a megvonásos vérzésem?

Figyelt kérdés

Altforalle fogamzásgátló placebo tabletta 3. szemét fogom ma bevenni.

Ez volt az első levél. A menstruációm első napjától szedtem, a 8. nap után voltunk együtt először kiegészítő védekezés nélkül.

A 3.-napon elvileg meg kéne jönnie, de semmi fájdalmat, görcsöt nem érzek.

Lehet , hogy terhes vagyok ?

2018. máj. 12. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:

"Az alatt a hét nap alatt, amikor a placebo tablettákat szedi (placebo időszak), vérzésnek kell kezdődnie (ez az úgynevezett \"megvonásos vérzés\"). Ez rendszerint az utolsó aktív, rózsaszín Altforalle 3 mg/0,02 mg filmtabletta bevétele után a 2. vagy 3. napon kezdődik."

Rendszerint... Nekem például csak az 5-6. napon jön meg. Tökmindegy, mikor jelentkezik a 7 napon belül.

2018. máj. 12. 09:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az első levél beszedése után ne várj csodát. Ne felejtsd el, hogy ebben hormonok vannak, hatóanyag van, a szervezeted nem fog egy hónap alatt hozzászokni, legalább 2-3 hónap kell neki. Teljesen normális, ami történik veled.
2018. máj. 12. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!