Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer helyett mit tudtok javasolni, amihez nem kell nőgyógyász?
Ma voltam nődokinál hüvelygyűrűt feliratni, de mivel soha nem volt hormonális fogamzásgátlóm, a teljes szűréses mizéria előttem van még, ami nem 2 nap lesz. Addig viszont szeretnék kitalálni valami megoldást óvszer helyett, ha lehet. A múlt hónapban megszakítással csináltuk, mondani sem kell, hogy abban a pár hétben kicsináltam magam idegileg, annyira paráztam a terhesség miatt, így ilyet soha többet nem vállalnék önmagában. Szerencsére nem lett baj, most viszont biztosabb megoldást akarnánk.
Persze, maradunk a guminál, ha nagyon muszáj, de a párom mérete miatt elég nehézkes az egész és nem is szereti. Valami javaslat? :)
A pharmatex semmit nem ér. A többihez viszont kell nőgyógyász. Viszont mire a hüvelygyűrű, gondolom Nuvaring, biztos védelmet nyújt az is egy hónap.
Mondjuk az én dokimnál egy hét alatt megjön a szűrés, de ki lehet annyit bírni óvszerrel, jobb, mint a megszakítás vagy ha épp becsúszna a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!