Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló felírása hogy zajlik?
Gondolom, fiatal vagy, sok helyen van tinédzser-ambulancia (nem tudom, miért így hívják, mert nem csak sürgős dolgokkal lehet menni, szóval tinédzser nőgyógyászat), azt ajánlom, ha nincs, sima nőgyógyászati rendelő (nem feltétlenül kórházban van), de szerintem ne magánhoz, mivel ez ingyen van, és ők is ugyanúgy elvégezték az orvosit. Főleg egy fogamzásgátló felírás miatt hülyeség magánra kiadni a pénzt.
Nem tudom, hol laksz, kérdezd ismerőseidet (anyukádat? barátaidat?), hogy ők kihez járnak.
Azt is fontos lenne tudni, hogy szűz vagy-e. Ha nem (márpedig, ha tabletta kell, gondolom nem, csak akkor nem értem, miért nem voltál eddig nőgyógyásznál), akkor kenetet is fog venni rákszűréshez, persze mondd, hogy mit szeretnél, fel fogja írni, a tabletta ára nagyon változó, szerintem 4000-5000 Ft a minimum (3 havi tabletta van egy csomagban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!