Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló felírása előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló felírása előtt nem volt vérvizsgálat. El kéne mennem ellenőrzésre?

Figyelt kérdés

Kb. 2 éve szedem a Rezia fogamzásgátlót. Mikor felírta az orvos, nem kért előtte vérvizsgálatot, én sem tudtam, hogy az fontos.

Amúgy nem vagyok rosszul, nincsenek mellékhatások, pontosan megjön a megvonásos vérzés. Mégis bennem van a tudat, hogy mivan, ha valami nem jó? Gondolkodom, hogy elmegyek egy másik nőgyógyászhoz. Ilyenkor lenne értelme a vérvizsgálatnak?

2017. okt. 10. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha elmondod az aggodalmad az orvosnak akkor be kell, hogy utaljon vérvizsgálatra. Nem játék, két barátnőmről is kiderült utólag, hogy trombózishajlam miatt nem szedhetnének fogamzásgátlót.

Az egyikük kórházba is került emiatt, de szerencsére már jól van.

2017. okt. 10. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem voltam, csak kikérdezett. Egyébként van valami 5000 forintos teszt (nem vér!), csak maszek orvosoknál, abból is kiderül okoz(hat)-e gondot a fogamzásgátló vagy nem :)
2017. okt. 11. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha soha nem szedtél Fogamzásgátlót akkor egy Normális Doki elküld vizsgálatra mielőtt felírja
2017. okt. 11. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Elvileg kötelező lenne a vérvizsgálat csak az orvosok nem igazán foglalkoznak ezzel, pedig komoly gondokat okozhat a fogamzásgátló. Szerintem kérj vizsgálatot, főleg ha aggódsz. Bár ha már két éve szeded akkor nem hiszem, hogy lehet komolyabb gond, ennyi idő után.
2017. okt. 11. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Már kellett volna.
2017. okt. 11. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!