Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzasgatlo kezdesetol szamitott 4. napon mar vedett vagyok?
Ma vettem be a 4. tablettat, a menstruaciom megjovetelenek napjan kezdtem el szedni.
A betegtajekoztato szerint azonnal vedett vagyok ha a menstruaciom elso napjan beszedem. Sok mindent olvasgattam, es olvastam 15napot 1honapot meg minden egyebet az interneten, de mindenki mast mond. Most akkor vedett vagyok vagy nem?
Sokan szembemennek a betegtajekoztatoval is.. de elbizonytalanito ez a sokfele "tipp"
"A betegtajekoztato szerint azonnal vedett vagyok ha a menstruaciom elso napjan beszedem."
Ez a lényeg. Lehet hinni a tájékoztatónak. Sz@rd le, miket olvastál máshol. Azt kaptad a gyógyszerhez, az tartalmazza a gyógyszer szedésével kapcsolatos információkat. Annak kell hinni.
A lellkiismeretesebb orvosok is csak 2 hét után ajánlják a kiegészítő védekezés elhagyását.
Mondjuk azt sosem értettem,hogy abban az esetben ha felmerül az emberben,hogy vajon védett-e már,akkor miért nem lehet megvárni azt az 1 hónapot?Szerintem nem halna bele egyikőtök sem,ellenben nyugodtabbak lennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!